| AdiBoSSdeBoSS a întrebat:

Draga TPU, as dori sa ma ajutati cu o problema: ma masturbez de aproximativ 2 ori pe zi, dimineata si seara, de ceva timp am inceput sa urinez alb si sunt foarte ingrijorat. Poate asta sa imi agraveze sanatatea in vreun fel?

6 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Alb? Nu exista! Poate incolor si aia poate fii de la lichidele pe care le bei!

Răspuns utilizator avertizat
| stark47 a răspuns:

Remediul e sa incetezi cat mai repede. ocupa-ti timpul cu sport sau orice altceva care nu te aduce cu mintea la sex.

| Lina1993 a răspuns:

Ai uitat de parul de pe limba si cresterea coarnelor in frunte laughing

| irrumator30 a răspuns:

Astea erau raspunsurile Bisericii din Evul mediu cu privire la un macare, al onaniei, ca sa ii descurajeze pe barbati sa o faca. Studiile stiintifice, arata ca masturbarea e buna, daca e facuta cu cap si limitat, in sensul ca te ajuta sa iti cunosti limitele din punct de vedere sexual, si ce anume iti place si cum sa fii atins.

| Gajiu69xxx a răspuns:

Din nou, tot eu pe aici, sa stii ca te agresez aici deoarece mi s-a aprins o pasiune pentru acest nume Adi, cine stie, poate-poate...Sanatatea fizica nu iti poate fii agravata de masturbare, insa sanatatea mintala da, deoarece de la prea multa laba, ajungi sa le povestesti prietenilor tai despre motostivuitoare cu 7 locuri, sa alergi dupa caini, sa crezi ca orice minora se lasa greu si etc, iar acest lucru te va face sa pari un prost si sa fii respins de societate, acum solutia ar fi urmaotarea : ataca focul cu foc si dati la laba si mai mult : in loc de 2 numere vreo 5 numere si ai sa vezi rezultate, mai ales ca iti vei demonstra in primul rand tie ca poti si ca esti potent, iar asta te va ajuta din pct de vedere pshihic, daca urmezi noul program ai sa ai prietena dar pentru mai mult detalii, contacteaza-ma, promit ca nu sunt gay si nu am sa te molestez an.
al