Pai, daca v-ati certati des, asta inseamna ca nu aveati incredere unul in celalat, daca aveati incredere nu se ajungea la certuri.
De ce vor sa va desparta? este important sa stim detalii pentru a-ti da un sfat.
Pe bune acum? V-ati despartit doar din cauza lumii? Mie mi se pare o scuza sa spui ca multi vor sa va desparta. Adica, stai putin. daca voi chiar va iubeati a-ti fi facut tot posibilul sa fiti impreuna indiferent de ce obstacole va apareau in fata..hai, mai ziceam daca era vorba de o diferenta super mare de varsta, si tu erai mica..si parintii nu erau de accord.dar din cauza lumii e aiurea. Adica, chiar e aiurea. eu in locul tau nu l-as uita, si as incerca din nou..si daca s-ar mai baga lumea, as incerca macar sa le arat ca relatia e una puternica si nimeni si nimic nu ar distruge-o.Iar apoi poate lumea daca ar vedea ca dupa toate barfele spuse inca sunteti impreuna.s-ar plictisi sa mai bage bete in roate siii.s-ar opri Dar, doar tu si el stiti cum e mai bine.
Pai noi eram impreuna si fosta lui prietena s-o luat de multe ori de mine si inventa tot felul de chestii si ne certam des si incepea sa ma ameninte si punea pe alt cineva sa se ia de mine si chestii de genu...
Pai, daca v-ati certati des, asta inseamna ca nu aveati incredere unul in celalat, daca aveati incredere nu se ajungea la certuri.
Nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi...nu renunta la el pentru ca s-ar putea ca el sa fie alesul.nu se stie niciodata.dar eu zic LUPTA pentru el