Buna Sincron! Hmmm. situatia ta e putin cam complicata. De ce? Fiindca dragostea la distanta nu prea tine, 90 % din cazuri s-au despartit. Am fost si eu in situatia asta, eu locuiesc in Franta de cativa ani buni. M-am indragostit nebuneste de o fata din Romania si ea la fel de mine. Am continuat 4 luni si ceva dupa care ne-am dat seama ca ne amagim degeaba si nu are rost... am decis sa-i spun ca e mai bine s-o las sa-si gaseasca pe cineva care poate fii langa ea atunci cand are nevoie. Eu ma puteam vedea cu ea maxim 2 ori pe an, deci nu e prea incantator.
Sfatul meu : Eu zic ca e bine sa ramaneti amici fiindca daca o s-o vezi foarte rar dragostea la distanta nu o sa tina. Stai linistit mai sunt fete care sunt compatibile cu tine, cauta si ai sa gasesti!
Ramneti prieteni buni si cine stie poate o data si o data veti fi impreuna, daca nu te poti alege si cu o partida amoroasa...
Profita de viata gaseste pe cineva care poate sa fie langa tine, ai grija sa nu te faca sa suferi. Eu iti doresc succes in viata!
Bafta!