| BiscuuBaii a întrebat:

Draga TPU! Imi place de un baiat la nebunieee love struckNust cum sa-i spun.Prietenele mele spun sa nu ma bag pe el deoarece e cocalar (dar mie nu mi se pare! si in + ele spun cocalar la orice baiat care nu asculta rock laughing ) In seara asta eram cu totii pe o banca si el a venit si a spus ca isi baga ceva... in muzica rock. Apoi s`a uitat imediat la mine.Si eu m`am uitat la el f urat. Apoi s`a intors si a plecat.Nu am curaj sa-i spun ca imi place de el deoarece va zice nu pentru ca ascult rock.Nust ce sa fac.Va rog ajutati`ma! Ceva idei?big grin

Dau funda pentru cel mai bun raspunssss love struck

Răspuns Câştigător
| adee97 a răspuns:

Buna.
Daca te place si el cu adevarat nu se mai uita la ce tip de muzica ascultiwinking. Iar tu. ia-ti putin inima in dinti, in fond nu ai nimic de pierdut. Incearca sa vorbesti cu el, sa va apropiati cat mai mult, sa vorbiti cat mai des etc. A, era sa uit, vorbeste cu prietenele tale si spune-le ca e absurd (am patit si eu asa) daca nu asculti muzica rock esti cocalar/pitipoanca?! NU.
Sper ca ti-am fost de ajutor... Am trecut si eu printr-o situatie foarte asemanatoare rolling eyes. pupii:*

12 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca genul de muzica pe care o persoana il asculta nu conteaza intr-o relatie.Si ii marturisesti ca iti place de el

Răspuns utilizator avertizat
| alexanelly a răspuns:

Pfff intra pe mess pe el si baga-te in discutzie cu el... vorbeste despre faptul ca nu consideri ca un stil de muzica fac caracterul unui om.Probabli si lui ii place de tine deoarece dupa ce a jugnit tot grupul vostru s-a uita la tine. Poate ii intrebi de ce era asa suparat si discutzi cu el, ii zici ca nu consideri ca este musai ca cineva sa asculte rock ca sa fie prieten cu tine.Cred ca va fi de acord cu tine...inceraca sa nu faci dintre unele preferintze muzicale o "rapa" intre voi. succes

| iza4ever a răspuns:

In primul rand spune-le prietenelor tale ca daca nu asculti rock nu inseamna ca esti cocalar...eu ascult rock si daca vad pe cineva ca asculta altceva nu il fac cocalar. Cocalarii sunt aia care merg pe strada ascultand manele fara casti si cu muzica data la maxim ca sa ii auda toti si uneori ii mai vezi caincep sa si cante pe acolo fara sa isi dea seama ca pe unii oameni ii deranjeaza.

Bun...acum inapoi la problema ta.
Vorbeste cu el si spune-i ca desi prietenele tale il fac cocalar si cum il mai fac tu nu il consideri asa si ca ti se pare ca e super ok. Asezati-va pe o banca sau plimbati-va si vorbiti ca sa va cunoasteti mai bine sa stiti ce gusturi aveti. Ai putea sa il intrebi:
Hmmm...sti ma intrebam ti-e ce tip de muzica iti place si care ti s-ar parea cea mai misto melodie? Sau ma rog gasesti tu o intrebare, ceva legat de muzica, dans, sport, masini, haine. Ce vrei tu. Dupa ce ati vorbit spune-i ca il placi. Dar nu direct. Hei sti te plac.laughing

Ceva gen: Sti mi-a placut ca am stat de vorba, si hmm...sti am vrut sa te cunosc mai bine pentru ca intr-un fel imi placi si nu stiam cum sa iti zic, asa ca m-am gandit sa ne cunoastem si apoi sa iti spun.

Ma rog chestia asta mi-a venit pe moment...iti vei gasi tu cuvintele cand va trebui sa ii spui.

| ManoleAndreeaMaria a răspuns:

Nu e absolut necesar sa-i spui ca-l placi... Doar artai-o. Felul in care te uiti la el, cum ii vorbesti, cum te comporti, toate trebuie sa-i explice sentimentele tale. Daca nu ai curaj, te inteleg, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Nu-ti fa griji. El va intelege daca e destept ca-l placi. Si despre prietenele tale, dale-n colo. Nu conta pe parerile lor. Chiar si cei mai apropiati oameni pot fi uneori egoisti. Sa stii ca nu conteza ce gen de muzica asculti cand iubesti pe cinevahappy.
Sper ca a fost bun raspunsul.

| cristi_3894 a răspuns:

Daca iti place de el nu conteaza restul.
Totusi gestul lui a fost urat... nu denota un caracter foarte bun, zic eu.

| loveyourkiss a răspuns:

Poate ca ar trebui sa vorbiti sa vedeti daca aveti ceva lucruri in comun, sa va apropiati putin unul de celalalt si daca exista atractie si din partea lui lucrurile vor veni de la sine. In ceea ce priveste rook-ul nu cred ca ar putea fi o problema, ca sa fiti impreuna nu trebuie sa fiti la fel

| BiscuuBaii explică:

Prea multe Mada =]]]

| Mada_6077 a răspuns:

Du-te la el...i-al incet in bartewhistling
...si spune-i ca iti place de el...asta daca ai curajhee hee

Răspuns utilizator avertizat
| aLeGZandeR a răspuns:

Din cate stiu intr-o relatie trebuie sa va potriviti din mai multe puncturi de vedere, muzica, imbracaminte, gusturi in general. Eh, la voi cred ca e o nepotrivire de caracter... Incearca sa il convingi si pe el sa asculte rock, sau sa incerci sa asculti si tu ce muzica asculta el.

P.S: Rock ON! love strucklove struck

| Redspikent a răspuns:

Hey, daca intr-adevar ii place de tine, nu o sa il intereseze chestia asta, in plus ce a vrut sa demonstreze, cand a venit la voi sa anunte el ca isi baga ceva in muzica rock? nici eu nu ascult rock, dar daca mi.ar placea o fata, care asculta rock, nu as ezita :X