| claudelu1234 a întrebat:

Draga TPU:Imi spuneti si mie cum se face sarutul frantuzesc?
Am o prietena stau cu ea de o saptamana si nu m-am sarutat imi spuneti cum se face

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da, ii numeri dintii ei cu limba ta, dupa ce i-ai numarat, trece ea la numaratoare

| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Sincer cu raspunsuri dinatea nu cred ca vei castiga azi. pacat de timpul pierdut dand asemenea raspunsuri. Fara suparare.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu vreau

8 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

E foarte simplu, ii bagi limba in gura.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Doηηa):

Nu-i asa simplu intai trebuie sa-i deschizi gura cu clestele si dupa ce ai intrat in gura ei atunci sa te tii!

| Cronki a răspuns:

Ii dai sa mestece o guma, apoi incerci sa-i "furi" guma cu limba. big grin rolling on the floor
Sarutul nu poate fi mecanic, sau invatat din alte surse. Atunci când ai sentimente puternice si sarutul e pe masura. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inati pe buze, pasional, apoi ii atingi varful limbii.Lasi sa te cuprinda acel sentiment, nu trebuie sa fii constient la ceea ce faci, ca s-a dus tot. Daca prin atingerea limbilor, s-a creat acel sentiment, va lasati dusi de val.Singure,limbile voastre vor incepe sa danseze.

| Ioana011 a răspuns:

Cu limbuta laughing. Nu poti invata daca ceri pe acest site parerea, cu videoclipuri sau alte prostii. Incearca si o sa inveti pe parcurs.

Întrebări similare