| Bomboane a întrebat:

Draga TPU, sunt in dilema si am nevoie de ajutorul vostru: imi place de un baiat, ne vedem destul de des cu prieteni comuni, imi place de el si nu stiu cum sa-i spun, ca sa nu i se para ciudat, in fata lui sunt foarte sincera cu toate ca sunt cu 3 ani mai mica decat el happy help, cel mai bun raspuns primeste fuundahappy

Răspuns Câştigător
| ankadella a răspuns:

Spune.i pe mess. ca ai inceput sa.l simpatizezi din ce in ce mai mult.*** :*, asa am facut eu sh merge.nu te simti asa. e ok:* succes. FUNDS'?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| cosminnnellu a răspuns:

Salut in primul rand trebuie sa fi doar tu cu el cand ii vei spune asta e clar,invita-l odata la o plimbare doar voi doi si acolo iti iei inima in dinti si il atacilaughing dar sa nu fie asa din prima,il iei usor,discutati despre scoala despre ce va place dupa care il intreabi ceva mai serios,ce fel de fete ii plac, cum sta cu dragostea si dupa ce afli ce raspunde la genul asta de intrebari te decizi daca se merita sa ii spui ca il placi, daca raspunde placut si iti place ce auzi spune-i asta si vezi cum reactioneaza multa bafta si iti tin pumnii pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de ce va construi timpul cu voi nu este nimic de spus si nici de acceptat.

| daxTerina a răspuns:

Buna am si eu un prieten la fel in situatia ta spune-i cu tot sufletul cal iubesti din toata inima ta

| negrutza_3075 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa fi cu el direct sau fal sa inteleaga asta