| Vasileion23 a întrebat:

Draga TPU,
Sunt prieten cu un baiat din clasa 1 si recent am descoperit ca am o atractie pentru el. Cum sa-i spun tatalui meu ca sunt gay? Cum sa ii spun prietenului ca vreau sa ne iubim? Raspuns rapid pls fara glume, dau funda.

Ich habe einen Freund, der in der ersten Klasse ist. Gerade habe ich bemerkt, dass ich eine Atraktion für ihn habe. Wie könnte ich meinem Vater sagen, dass ich Schwul bin? Antworten Sie bitte schnell. Bitte ohne Witze. Ich erteile einen Bogen für die beste Antwort.

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La varsta ta este o prietenie intre doi copii. Tu inca nici nu stii bine ce-i ala sex. Asteapta pana la varsta adolescentei sau la maturitate si atunci poti sa-ti definesti optiunile. Pana atunci mai citeste: invata carte, citeste carti despre sex, etc.

| mihai69 a răspuns:

Cum ai putea să faci sex cu un copil de 6 ani?!? Tu te auzi ce spui? Indiferent că ești gay sau straight - e aiurea! Și penal pe deasupra.
Pe de altă parte, faptul că ești gay nu trebuie neapărat făcut public. Ce faci tu în intimitate e doar treaba ta.

| minrest a răspuns:

Sper ca ti se pare. Gay-ii au o viata nasoala, relatii scurte si conflictuale, probleme psihice, discriminare. Daca ii spui colegului tau, crezi ca devine gay? Eu nu cred. O sa se simta tradat prin simplul fapt ca te atrage fizic. Sa nu te miri daca te bate, barbatii straight reactioneaza des asa la propuneri sexuale ale altor barbati.

| minrest a răspuns:

Vad ca nu ti se pare, din pacate. Sa incerc sa fiu mai clar. Alege-ti dintre gay. Altfel, esti nevoit sa iti iei riscul de a agresa pe cineva cu o propunere, si pe de o parte esti un tip prea corect ca sa faci asta, pe de alta parte agresiunile au urmari. Succes.

| GoldenZenith a răspuns:

Stai sa înțeleg, esti prieten cu un tip încă din clasa 1 sau el e in clasa 1?

Pentru astfel de chestii e mai greu sa iti găsești cuvintele, dar nu iti trebuie decat putin curaj si sinceritate. Spune-le direct treaba asta si fara sa te întrerupă in timp ce vorbești. Eventual, zici si tu ca a fost o gluma daca nu au o reacție prea buna. Habar nu am ce sa zic. decat, succes!

| mihai69 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Versiunea în limba germană spune clar: „am un prieten *care este* în clasa întâia"... E total aiurea! pedofil. sad

Răspuns utilizator avertizat
| Grama_Denis_1996 a răspuns:

Fetele sunt mai bune laughing