| oana1506 a întrebat:

Dragelor,doamnelor si domnisoarelor,voi ati sangerat la dezvirginare? eu nu, deloc..si din cauza asta am fost crezuta pe jumatate ca am fost virgina...a fost foarte dureros, atat fizic cat mai ales psihic dupa toata treaba asta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Imi cer scuze, eu sunt baiat, da` as vrea sa spun si eu ceva - daca se poate…
Stiu ca acum e prea tarziu, dar eu pe TPU asta fac – ori dau sfaturi proaste, ori le dau cu intarziere.Si tot proaste.
Deci daca ai vazut ca insista pe chestia ca n-a vazut sange, puteai foarte bine sa-i dai un pumn in nas, si-atunci dorinta i s-ar fi indeplinit…
De fapt, daca stam bine sa ne gandim, nici acum nu-i tarziu…

6 răspunsuri:
| AdrI4NNN a răspuns:

Nu toate fetele sangereaza la dezvirginare, e ceva normal, ar trebui sa te creada :*

| Greenscarf26 a răspuns:

Ei, dupa cum multi ginecologi spun, nu toate fetele sangereaza la dezvirginare fiindca asta corespunde fiecarui corp happy asa ca nu iti fa grijiwinking

| drogh a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi. Nu toate fetele sangereaza la prima partida!

| Alcyon a răspuns:

Daca ai himenul elastic, n-o sa sangerezi. Ai facut-o cu cine nu trebuie. Un baiat informat ar fi stiut ca nu toate fetele sangereaza la dezvirginare. De asemenea si-ar fi dat seama si din faptul ca penetrarea a fost mai anevoioasa si cu dureri, in ceea ce te priveste. O femeie care-a a avut viata sexuala n-are astfel de probleme.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată :)

NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Din PĂCATE, nu cred că ai "nimerit" persoana "potrivită" cu care să-ţi începi viaţa sexuală :(

Toate cele bune.

| CoquineNoire a răspuns:

Eu nu inteleg cum de acceptati sa va cuplati cu d-astia.
adica de la inceput se vede cat e de nebun si indoit de tine intr-un mod care te pune pe fuga, nu?
gen
"de ce nu ai raspuns la telefon?
pai nu eram langa el.
minti! te cotaiai cu altul!

de ce ai fost idle pe mess?
pai m-am dus la WC.
minti! esti o c urva ordinara."