Ciudat? Only GOD cand judge.
Si unde scrie ca iubirea trebuie sa fie intr-un anume fel?
Daca va iubiti, congratulations. Nu ascultati parerile rele, sunt niste frustrati. Cand e iubire adevarata nu conteaza unde/cum v-ati cunoscut, conteaza ca ACUM sunteti impreuna.Eu una, am pielea de gaina, si va doresc tot ce e mai frumos pe lumea asta ^^
Chiorule, gay-ule fugi si gaseste-ti fericirea intr-o sticla de J&b sau intr-un bar unde sa te afunzi in bautura. Trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu.Noi suntem facuti ca sa ne iubim si sa ne facem fericiti nu sa ne respingem sau sa ne injuram.Nu pari mai interesant, esti jalnic omule!
Miroase a nunta.
tineti minte..."what happens in Vegas, stays in Vegas".
traiasca iubirea!
@TitiDrLove eu sunt de partea ChioruLui,am inteles va iubiti va casatoriti va urez toate cele bune, dar nu va mai dati in spectacol, chiar sunteti penibili.
Daca o cunosti numai de pe net. da-mi voie sa-ti recomand un psihiatru. Vorbesc serios.
Doamne nu am cuvinte pentru ce ai spus...Si eu imi doresc acelasi lucru. Si poate o sa ne judecati dar va spunem sincer ca o asa iubire si intelegere nu am mai simtit nici o data fata de o persoana ca el. Si eu te iubesc de mor si nu stiu cum sa le multumesc celor de pe TPU ca mi te-au adus in cale. Nu am cuvinte pentru ceea ce simt pentru tine! Ii multumesc lui Dumnezeu si voua celor de pe TPU! Va doresc la toti toata fericirea din lume si inca o data :"Multumesc!"
beausingurlamasamea întreabă: