Din punct de vedere strict fizic, daca imi place o femeie, normal ca as face sex cu ea chiar de la prima intalnire, daca ea vrea asta...dar cu siguranta as considera-o o femeie usoara si nu mi-as dori nimic serios cu ea, ci doar sex. In plus, daca ea vrea sa faca sex asa repede, as fi foarte precaut si ingrijorat cu privire la bolile pe care le-ar putea da, asa ca nu as face in pat cu ea, tot ceea ce mi-ar placea sa fac in mod normal, chiar daca din punct de vedere strict al atractiei, mi-ar placea.
Daca a doua zi dupa partida sexuala ar rupe orice contact cu mine, la fel cum au mai spus si altii, as crede ca nu m-am ridicat la nivelul asteptarilor...cu alte cuvinte, as crede ca nu am footut-o bine.
Barbatii nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata la fel ca femeile. Barbatul foote iar femeia e cea care e footuta...de-aia nu vor fi niciodata la fel.
Si da, imi dau seama ca daca vrea sex nu inseamna ca neprotejat, dar nu i-as face de exemplu sex oral, care e ceva ce imi place foarte mult, atunci cand o fac cu o femeie in care am incredere.
Ea e usoara, dar tu nu? Ce jalnic
Doamne sper că ai 70 de ani și crapi imediat ai o gândire de ev mediu
Dacă vrea de la prima întâlnire ar trebui sa te simți flatat de fapt, înseamnă că ești foarte atrăgător. Poate nu e valabil în toate cazurile dar în unele cazuri chiar asa este. Fetele care se lasă foarte greu de fapt de cele mai multe ori nu sunt atrase de partener prea tare și învață în timp sa se atașeze de el. Dacă dorința e de la primele întâlniri e posibil sa fie atracția mare. Nu recomand sexul de la prima întâlnire ca principiu, fiindcă nu se cunosc deloc cei doi, dar îți spun din experienta ca am avut relații fizice după juma de an cu un partener și după doua întâlniri cu altul. De fapt în realitate cel după doua întâlniri m-a atras mai mult și l am și iubit mai mult. Pe de alta parte se poate întâmpla ca apetitul sa fie mai ridicat după o lunga perioada de abstinenta și atunci dacă o faci mai repede nu are legătură ca ești femeie ușoară ci pur și simplu dacă nu ai făcut o de un an s-ar putea ca atunci când găsești un bărbat care îți place să nu mai aștepți prea mult. Eu zic ca prejudecățile nu sunt bune, trebuie sa cunoști o persoana ca să vezi cum este nu sa ii pui eticheta de la început. Nici mie nu îmi plac barbatii afemeiati, "ușuratici". Și un bărbat nestatornic care schimba mereu partenerele nu sunt priviți cu încredere dar pe de alta parte eu nu ii judec, noi femeile nu judecam, dar sa ști ca nu suntem atât de difereti pe cat crezi. Aceleași nevoi fizice și emoționale avem și noi.
Si care dintre cei doi crezi ca te-a iubit PE tine mai mult?
Binenteles ca un barbat care vrea sex de la tine nu o sa-ti spuna in fata ca esti o tarfa in pnm altfel nu ai mai face sex cu El.
Nu e vorba de prima sau a doua intalnire, majoritatea oamenilor nu sunt destul de copti la minte incat sa si aleaga bine partenerii si dupa regreta fie nu functioneaza relatia
Tipul cu care am fost după doua întâlniri era și el un tip open mind, nu știu care m-a iubit mai mult, eu știu pe care am iubit mai mult, și nu m-a desconsiderat, relația a ținut mulți ani și am rămas prieteni și în ziua de azi. E singurul fost cu care am rămas prietena
Tipul cu care am fost după doua întâlniri era un tip deschis la minte, nu știu care m-a iubit mai mult, eu știu pe care am iubit mai mult, și nu m-a desconsiderat, relația a ținut mulți ani și am rămas prieteni și în ziua de azi. E singurul fost cu care am rămas prietena.
Nu am rabdare sa raspund fiecareia in parte, dar voi incerca sa fiu scurt si cuprinzator in acest comentariu.
Credeti ca daca ma insultati, o sa-mi schimb in bine parerea despre voi? Nu, ci dimpotriva. Intotdeauna voi desconsidera femeia care se foote asa imediat, ca si cum nu ar insemna mare lucru. Pentru mine, femeia da, trebuie sa fie egala cu barbatul din punct de vedere legal, dar nu va fi niciodata la fel ca barbatul din punct de vedere socio-sexual. De ce? Pentru ca suntem construiti diferit. Poola intra-n peezda si nu invers. Indiferent ce-mi veti spune voi si cat veti icnerca sa ma jigniti, nu-mi veti schimba parerea. In acceptiunea mea, nu veti fi niciodata la fel ca barbatii. Intotdeauna voi respecta femeia care are cat mai putini parteneri sexuali de-a lungul vietii si nu le voi respecta niciodata pe cele care au multi parteneri.
Oricum, nu inteleg de ce va agitati, nu stau eu la cooru' vostru ca sa contabilizez si sa restrictionez numarul de poole care intra in el. Puteti sa va footeti cu cine vreti si de cate ori vreti voi. De ce e important pentru voi ceea ce cred eu, astfel incat sa ma bagati in seama si sa-mi dati replici violente? Nu pot eu sa va influentez voua vietile. Asa ca, relaxati-va, pentru ca nu-mi veti schimba voi mie sistemul de gandire, iar daca va simtiti datoare sa incercati, cu cat sunteti mai violente cu atat voi fi mai dezaprobator in privinta stilului vostru de viata. Repet insa, nu inteleg de ce va pasa voua ce cred eu. Fiecare face ce vrea.
Am cunoscut persoane din retele de socializare ( cu unele tin legatura si acum), dar cand a venit vorba de intalnire, oricat de visator am fost, oricat de ademenitoare a fost ea cu privirea, nu s-a ajuns la gesturi atat de visatoare. Poate am talentul eu sa stric totul, nu stiu : ))
Totul depinde si de context: pot fi situatii cand chimia dintre cei 2 este atat puternica, incat nu poti rezista tentatiei, caz in care putem vorbi de celebrul dragoste la prima vedere?! Mai poate fi si acel Fat-Frumos cu bani, masina, vila, glumet si romantic ( adaugati voi conditii): de ce ar refuza fata sa se lase in mrejele lui, macar pentru o seara, sa se simta ca in filme? Nu o considerati misoginism, nu critic!
Barbatii de obicei nu au motiv sa refuze "hipnoza". Unii chiar si daca au deja pe cineva, sunt sensibili la o "hipnoza straina", pentru ca partea din creierul nostru, responsabila cu sentimentele, este mai veche decat specia si uneori preia controlul asupra ratiunii.
Parerea fata de comportamentul ei se modeleaza in timp in functie de ce urmeaza. Te-a blocat? Poate ca doar asta a vrut si te simte ca fiind supersensibil si nu vrea sa se dezvolte ceva intre voi; poate ca e foarte indecisa si rusinata, dar va reveni singura, nu trebuie sa insisti; poate ai dezamagit-o cu ceva si nu e genul de tipa care sa stie cum sa construiasca, e din-aia care vrea sa-i ghicesti tu mintile de fiecare data, ori daca nu ai facut-o, adio!
Oamenii nu trebuie judecati dupa aparente.
Nu o consider bună de o relație, o fata serioasa și sincera nu se fufu cu tine asa repede, gândește-te dacă o face asa ușor cu tine, fără aia care se lasă greu dar va iubiți formează ceva de lunga durata
Daca este ceva ce nu este bine sa faci la prima intalnire, atunci este sexul si asta este avertizat de catre psihologi, fiindca te pui intr-o situatie vulnerabila si risti sa nu mai fii cautata niciodata, sau sa fii tratata doar ca o "femeie usoara".
Depinde de cum, cât și ce am discutat până atunci, online.
Posibil.
Desigur.
===
Poate nu m-am ridicat la așteptările ei...
Pai intrebarea deja isi are raspunsul la toti.
Din moment ce ne intalnim inseamna ca ne placem, si daca ea vrea sex, cine nu accepta? Cine nu accepta o placere?
Cum sa nu pastrez legatura cu ea dupa aia? Intrebi ca si cum mi-ar da in cap adica mi-ar face un rau, si intrebi daca in ciuda ca mi-a facut un rau, as mai accepta sa pastrez legatura, ce naiba.
Asta referitor la prima parte a ce ai scris.
O tipa care vrea sex de la prima intalnire e foarte okey, inseamna ca ma place, ca daca placi pe cineva nu vrei sex dupa 7 ani. Vrei cat mai rapid sa-l atingi pe celalalt, sa ai placere cu celalalt, si am o impresie f buna despre asa femei.
Daca nu vrei din prima, inseamna ca nu-l placi de ajuns.
Sexu n-a omorat pe nimeni, nici din prima si nici din a doua.
Acuma la aia cu blocarea, daca ma blocheaza cred ca doar a vrut o aventura si atat, nu scrie nicaieri ca trebuie sa faci relatie serioasa cu cineva, poti face sex si de maine sa nu va mai cunoasteti, nu e problema.
Nu ii e nici o rusine, ca daca ii era rusine, nu s-ar fi dat la mine la intalnire.
Dar a vrut doar sex ca m-a placut in poze si atat, nimic mai mult, si doar odata.
" Ei bine, observați că ea începe să "se dea" la voi, să vă atingă, să încerce să vă sărute, sugerând că vrea mai mult decât o simplă întâlnire."
Ce socant! Ca doar iesisem sa mancam piept de pui cu sos tartar, nu ca sa ne f em.
În nici un caz nu-mi fac impresia despre o tipă doar din faptul că vrea sau nu vrea sex de la prima întâlnire.
Aș accepta sau nu în funcție de multe altele, nu doar pentru că vrea ea.
Dacă am făcut sex iar a doua zi rupe orice comunicare cu mine, aș considera că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor ei (sincer, chiar ar fi momentul care m-ar face să cred că am început să îmbătrânesc... )
Chestia cu rușinea n-ar sta în picioare după o noapte petrecută împreună, dacă e vorba de o tipă ok. Adică o tipă stabilă psihic și emoțional.
"Ei bine, ce părere aveți despre o tipă care vrea sex de la prima întâlnire?"
Am o părere bună.
"Ați accepta?"
Da, categoric.
"Ați mai păstra legătura cu ea după aceea?"
Da categoric. Uite aproape avut o experiență de genu am cunoscut - o pe TWO, ne-am văzut după formal la jobul meu (sunt ghid turistic), și era cât pe aci să avem un date, dar ea a făcut Covid și aia a fost, nu ne am mai văzut. Tipa avea toate calitățile pe care le căutam la o tipă, matură, extrovertită, dezinvoltă sexual, doar că după am aflat că e genul care nu se atașează, la mine e fix invers mă atașez prea rapid. So I knew will not work and at some point someone will be hurt, așa că ne-am luat la revedere.
"Dacă după ce, să zicem, ați făcut sex cu ea dar a doua zi vedeți că v-a blocat peste tot (FB, Insta, WhatsApp), ce ați crede: îi este rușine că s-a "lăsat" din prima, că a cedat propriilor impulsuri sexuale iar acum îi este rușine?
Ce alte motive ar mai fi?"
Deci întrebarea ta e ce - aș presupune eu dacă o tipă îmi dă block a doua zi după un date care a mers okay?
Aș pe ideea că am făcut sau am zis ceva nelalocul lui, dacă tipa îmi dă block așa brusc fără explicație e clar că la mine problema.
Sunt multe motive pentru care o tipa ar rupe brusc legatura cu un tip, chiar si dupa ce a apucat sa faca sex cu el. Motivele pot fi:
- tipul este prea afemeiat, obsedat mai mult de sex, prea putin pasandu-i de latura romantica si sentimentala a relatiei.
- tipul este un needucat, un badaran care vorbeste numai vulgar si injura in stanga si in dreapta, din cele mai banale motive.
- tipul are un buget prea modest (in cazul in care ea e materialista si are pretentii sa se cheltuie mult cu ea inca de la prima intalnire), depinzand de un amarat de serviciu.
- tipul nu are experienta sexuala necesara, nu stie ce e ala preludiu si cum se face sex cu o femeie sau daca stie poate ca ejaculeaza prea repede si nu o poate satisface pe respectiva tipa incat aceasta decide sa puna imediat punct relatiei.
- tipul, desi frumos, foarte atractiv fizic, la capitolul minte se poate dovedi a fi un prost, un incult ori poate vreun retardat ori cu cine stie ce probleme psihice.
Si asa mai departe... Deci motivele pot fi multe!
Rusine? Probabil are prieten si se ascunde fata de ala. Alt motiv nu vad.
In orice caz e putreda treaba, oamenii normali nu fac sex cu oameni de pe Facebook/Instagram/ tinder sau TPU.
Dacă totul a decurs bine și imi place tipa, as accepta. Normal ca as pastra legătura.
Nu, nu as crede asta, mai degrabă as crede ca are prieten/ceva nu i-a convenit și nu mai vrea sa păstram legătura și lucruri de genul.
Daca ți-e rușine că ai făcut sex cred că trebuia să mai stai virgina vreo 5 ani sa te coci la cap
nica00000 întreabă: