Aş vrea să fie sinceră, grijulie cu mine.Contează mult într-o relaţie încrederea reciprocă.Ar fii drăguţ să lupte pentru mine, pentru noi, să fiu singurul băiat cu care să-şi împarte fericirea.
O relaţie frumosă e atunci când se bazează pe iubire, nu când plăcerea e pusă pe primul loc.
O zi perfectă îţi doresc.
Sotul meu care nu mai are 20 de ani, imi raspunde la telefon si uneori si conduce si nu raspunde ca ma supar, chiar nu ma supar. El nu e genu nici sa sune, nici sa fie sunat, cum pica acolo. Cert este ca-mi raspunde la telefoane si eu lui. Nu e bine, nici sa-l suni din 5 in 5 minute, e aiurea. Nici mie nu mi-ar place sa ma sacaie cu telefoanele asa. Il iubesc tare mult, dar mi-ar trece daca nu mi-ar da libertate. Acum si sa-l suni de 2 ori pe zi si sa faca scandal iar nu-i ok, inseamna ca mai mult il deranjezi decat ii place de tine. Si pana-n final mai conteaza si de fiecare. Sunt unii care sunt sunati din 5 in 5 minute si nu se supara. Dar oricum ar fi, trebuie sa va intelegeti si sa va acceptati nevoile si libertatea unul celuilalt. Si mie mi-ar place sa ma sune mai des, dar el daca asa e, n-o sa ma cert acum cu el pentru un telefon. Si daca baiatul chiar te iubeste, trebuie sa ai incredere in el, sa nu-l stresezi toata ziua, sa ai grija de el, sa-l intelegi si sa-l iubesti si tu la randul tau. Oricum, totul tine de intelegere si potrivire. Daca astea lipsesc, relatia nu merge orice ai face. Tot acolo duce.
Nici-unui băiat nu-i place să-l streseze iubita cu mesajele, să îi întrerupă ieşirile sau discuţiile cu prietenii. Doar că unii sunt atât de sclavi încât permit asta că "e iubi, şi dacă nu fac cum zice ea, se supy".
Trebuia sa zici peste 22-24 de ani baietii se dezvolta mai greu ca fetele sunt baiat si stiu lucru asta la 18 ani multi se comporta ca la 12 ani...
Asta nu-mi place nici mie mesaje telefoane din 5 in 5 min pentru ca pur si simplu te simti acuzat ca o inseli chiar daca nu o inseli dar pur si simplu asta simti de ce trebuie sa va verificati iubtii din 5 in 5 min, asta nu mi se pare normal.
Nu zic sa nu vorbiti la telefon si altele dar orice om se simte stresat si oricat de mult ai iubi pe cineva la un moment dat ai nevoie si de singuratate alfel ti se acreste.