anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi bărbați, dacă o femeie vă mărturisește că vă place dar apoi adaugă (cu resemnare în glas) că nu sunteți la același nivel și că nu v-ați uita niciodată la o femeie că ea, ce ați crede: are o stimă de sine scăzută în general și puțină încredere în atuurile sale sau doar față de voi se simte inferioară din anumite privințe?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Dacă o femeie care cunoaște situația mea (că am o iubută stabilă sau că sunt căsătorit) afirnă că mă place, îl voi considera un compliment social, total asexual.
Completarea cu "nu sunteți la același nivel și că nu v-ați uita niciodată la o femeie ca ea" denotă alt gen de intenții, fiind total nepotrivită și nelalocul ei pentru a fi adresată unei persoane căsătorite.
Concluzie :
O femeie trebuie să fie extrem de atentă la ce spune, pentru că intențiile ei ascunse pot ieși foarte ușor la suprafață. laughing

5 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Variante si variante. Unele faceti asta tocmai sa-i tineti la distanta facandu-i se simte ei inferiori "bai, te plac, dar nu suntem de acelasi nivel". Sau invers, cum ai vrut sa subliniezi, cred, ca el ar fi prea sus. Se pot simti obligati sa demonstreze ca va inselati, depinde si ce simteau initial.

Unora mai concreti nu ne prea plac jocurile astea, minciunile sentimentale, victimizarile. Daca mai avem si intuitie fina, s-ar putea sa intram in jocul vostru de a va incuraja, de a remedia atmosfera, dar ne face in sine mai irascibili si foarte atenti ca avem de a face cu o persoana mai putin sincera.

Desigur, poate fi ceva foarte sincer, dar daca nu are argumente solide, mai bine cautati alte subiecte de discutat mai adanc, altfel va amagiti degeaba, in sensul ca sfarsitul relatiei chiar e din ce ince mai aproape si poate chiar sunteti de alt nivel ( mai sus sau mai jos) si efortul de a mentine legatura va fi mare mereu (vezi PCM ).

| darrio2007 a răspuns:

In acest fel te forteaza ca sa te dai la ea. Nu inotdeauna este vorba de stima de sine scazuta.
Un fel de „să mă placi asa cum sunt".
Daca merge, bine. Daca nu, vom vedea.

| Emma30555 a răspuns:

Scuze ca intervin fiindcă nu sunt genul muscalin dar niciodată o fata, femeie nu ar trebui sa spună asta unui tip. Ei ar simți exact ce ai simți tu dacă un tip ți ar spune vorbele astea. Și dacă nu ai gândi asa faptul ca spune aceste lucruri te face sa gândești ca acea persoana nu are încredere în ea și ți s ar părea aiurea tot momentul, te face sa te simți stânjenit. Nu poți sa faci altceva decât sa il/o consolezi.

| helpforyou a răspuns:

Sau poate ca joaca putin la cacialma, stiind ca barbatul este un vanator, iar daca "prada" este vulnerabila el va "ataca".

| DjSannan a răspuns:

Fiecare persoană are propriile motive și împrejurări care o influențează și o fac să se simtă într-un anumit fel. Poate că această femeie are o stimă de sine scăzută în general sau poate că doar față de dumneavoastră se simte inferioară din anumite privințe. Fără a avea mai multe informații, este greu să ofer o părere mai precisă.