1. Berea si iesirea cu baietii, e separat de orice. Daca e sa te insele, isi ia liber de la job si te inseala atunci. Cand inseli, nu prea vrei martori, deci exclus sa pleci de la bere la femei
2.in general te duci la alta, daca iti ofera ceva ce nu ai acasa. Deci cat timp se simte bine langa tine, nu se duce la alta. Barbatii inseala in mare parte din doua motive
-parte sexuala nesatisfacatoare ( vor sa incerce si altceva, sex oral, sex anal, etc)
-parte sentimentala ( daca esti geloasa si cicalitoare, sansele sa te insele cresc)
Mi se pare logic ce spui. Dar totuși țin sa mai cred ca bărbatul trebuie sa găsească in fata respectiva un acel ceva ce stie perfect ca nu-l mai găsește ușor si cel mai sigur de asta nu ar călca strâmb.
Pai asta tu să-mi spui. Daca mergi la bere cu băieții poți ajunge in pat cu una după? Sau sunt 2 chestii separate...
"Care sunt șansele ca de la o ieșire la bere cu băieții sa fiți niște vrabiute si sa zburați la alta?
Știind ca aveți femeie acasa."
Zero barat, nu am prieteni de ieșit, nici intenție să-mi fac. Au trecut vremurile alea, și în plus niciodată nu mi-a plăcut să beau. Iesirile sunt de obicei acasă la unii sau la alții, uneori la un restaurant sau grătar.
"Care sunt factorii care nu v-ar face sub nici o forma sa renunțați la ce aveți acasa pentru o alta femeie."
Răbdarea, înțelegerea, compatibilitatea pe planurile cele mai importante, o doza de nebunie... Oricum poate fi o femeie perfecta, dacă bărbatul are dor de duca, nimic nu mai conteaza.
1. Depinde de gasca, si mai depinde de cate "grade" a avut berile. Asta daca presupun ca nu a plecat la "bere", premeditat, pentrru a ajunge la vrabiuta.
2.1 Un barbat nu pleaca si renunta la ce are acasa decat daca ceea ce are nu mai ofera provocari. Daca a tot cule fructele din pomul laudat, se acreste de la o vreme.
2.2 Un barbat poate sa fie infantil si atubci nu are "gandirea si maturitatea" la el.
Momentan cam atat. Sper sa nu fii intr-una dintre situatii.
Spre norocul meu nu întâlnesc aceasta situație dar este un film ce mi-l imaginez eventual cand partenerul iese... E o curiozitate ce ma frământă cu toate ca partenerul este foarte sincer si nu ar minți ca sa faca ceva pe la spatele meu.
Super. Ma bucur enorm sa aud asta.
Iti doresc multa fericire in viata! Esti unul dintre userii mei preferati.
Asemenea!
S-a indragostit helpforyou, bai vezi ca e luata!
Un pic asa
Eee, vezi de ce are vulpea coada scurta? te-ar incanta o intalneala cu ala.
Nu am nici o legătură
Afirmam observația, nu te ambala
Am glumit
Ghici ce, nu poti controla in totalitate barbatul, ghinion, dac anul iti convine, i-ati din ala epilat.
Cred ca nu sunt unica femeie de își pune in problema un acest tip de întrebare. Este doar o curiozitate
Draga carmen, daca chiar vrea sa te insele o va face fara sa stii.
Adica fara sa plece cu baietii, sau in alta parte. Daca il ti legat de tine il indepartezi, e destul de matur sa stie ce are de facut.
Eu sunt epilat. e o problema vascoasa aici?
Adica?
Daca vrabiuta e balena moby dick e normal ca te duci l alta daca ai primi acasa ce ai nevoie nu ar mai trebui sa te duci la vecina
Nimeni, este doar o curiozitate