| clauss a întrebat:

Dragi,, colegi,, si prieteni ai TPU-lui, am nevoie de niste sfaturi intr o relatie, povestea e urmatoarea, am cunoscut o fata superba si din experimentele trecute mi e frica ca o voi pierde, cred ca nu stiu cum sa ma comport si nu vreau a se intelege ca am nu stiu ce iesiri s au vorbesc urat, in afara de un pic de gelozie si neincredere, cateodata si cred ca aceste 2 defecte sunt problemele,
ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

In orice relatie normala, trebuie sa fie putina gelozie ca si semn de dragoste, la fel si neincredere-ca semn ca iti pasa...
astea nu sunt probleme.si nu le ascunde pentru ca pe urma va fi mai rau. daca se vor dovedi deranjante sau neasteptate, dupa tu vei fi pus fata respectiva la suflet, va observa ca te-ai ascuns fata de ea si nu va rezulta nimic bun. fi tu si daca ea e sa fie "acea", e este cu toate bune si rele ale tale cat si ale ei...
bafta

3 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

Sa fi calm in fata ei happy si va fi foarte bine

| CybeRAthlete a răspuns:

@ georgianatucala : tie ti'at placea sa te indragostesti de cineva 'mascat' care e protector, dragastos, etc etc etc ca apoi sa devina violent, infidel, etc? nu cred...
mai bine arati din prima cum esti si aia e...
poate e ceva in neregula cu persoanele cu care am fost eu, dar am fost acceptat atat cu calitatile cat si cu defectele mele...
daca pe tine te incanta mai mult ascunsul, e treaba ta, dar totusi nu cred asta.
bafta

| georgianatucala a răspuns:

Draga Clauss,

Gelozia si neincrederea sunt suficiente pentru a o pierde.Incearca sa maschezi cat poti de bine aceste doua componente.Parerea mea este sa ti-o apropii ca si prietena, apoi ca si iubita.Ai rabdare si nu te arunca.nu arata totul dintr-o data... putina indiferenta nu strica.insa in limita bunului simt