anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi gagici! ( barbatii pot raspunde de asemenea!)

Intrebare pentru voi.
Daca utilizati retele de socializare, gen Instagram, Facebook si aveti un partener, voi da-ti like-uri altor barbati? Si aici nu ma refer la colegi de lucru, facultate, liceu, ceva din tinerete, etc...

Ma refer la barbati random, sa aiba muschiulet pe ei, ochii într-un fel sau asa.

Exemplu eu nu sunt genu, eu am barbatul meu acasa, de ce m-as baga ca musca in **** sa dau eu like la unu care oricum e apreciat si de altele deci fix in pix il doare de like-ul meu. Am ochi si pot aprecia in sinea mea pentru mine daca e cazul.

Acuma eu ma intreb, iubitul meu, de ce da like-uri la altele?
I-am si relatat de vreo 2-3 ori ca daca are apreciere fata de una, sa o tina pentru el, sa nu mai dea like.
Deja ca ma enerveaza ca pe Instagram are 200 de persoane din care cred ca 180 sunt gagici pe care nici nu le cunoaste, au numa tate si cur si buze injectate, si restul sunt cativa baieti.

Ah si cand postam eu mie nu imi dadea like ca abia cred ca ma vedea daca el acolo are numa fete si ma vede si pe mine din an in paste ultima de pe lista.

I-am zis sa-si faca curat, a facut. O data tot asa da i-am facut eu si acum si-a adaugat din nou si si-a marit lista la loc. L-am controlat sa vad daca a mai dat la una like si tot a mai scapat unu pe aici pe colo.

Ma intreb de ce?
De ce imi zice ca sunt tot universul lui dar saliveaza la curul alteia? happy happy happy
Gen ma face sa cred ca nu se multumeste cu ce are acasa, daca ar fi fost asa nu avea de ce sa aprecieze pe altele. Si undeva acolo imi provoaca frustrari, nervi si o gelozie caci nu-mi respecta dorinta la ceea ce l-am rugat sa nu mai faca.

Ce mai pot sa-i fac daca i-am zis de 3 ori si n-a inteles nimic.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Nicaieri in cartile de psihologie nu scrie ca oamenii sunt monogami. Pt ca nu sunt. Mai ales barbatii care au o nevoie fiziologica mai mare de sex, e in natura lor sa fie permanent cu ochii pe femei, nu poti sa il opresti. Barbatii pot fi fideli dar ii numeri pe degete pe aia care sunt fideli complet, adica sa nu ii intereseze nici macar sa se uite la alte femei. Adevarul e ca le place sa se uite, sa admire, sa aiba fantezii, iar daca apare si una care sa il agate atunci e raiul pe pamant. Poate ca al tau nu are intentia sa treaca si la fapte dar din ce zici tu ii place sa admire. Dar ar putea totusi sa nu le dea like pentru ca e evident ca stie ca te supara chestia asta, insa in sinea lui se gandeste oare ca o sa fie abordat de vreuna sa-i multumeasca pentru like uri laughing Ori il accepti asa cum e ori il lasi si il cauti pe fat frumos dar trebuie sa astepti ca suntem multe la coada laughing
Si ca sa raspund la intrebare, eu nu dau like uri la barbati pentru ca nu imi place in general sa dau like si pentru ca barbatii interpreteaza. Adica dau un like si ma trezesc cu mesaje in privat " buna. Ce faci? Am vazut ca mi-ai apreciat poza. Iti place de mine?" Chiar daca are poza cu nevasta-sa la profil.
Barbatii sunt o specie aparte laughing

| Hypefox a răspuns (pentru Furnicuta000):

Ai dreptate ce spui tu aici, cam grele, nu avem ce face happy

| RAY a răspuns (pentru Furnicuta000):

Si femeile sunt poligame, daca vad un barbat frumos tot se uita la el chiar fiind intr o relatie

| Furnicuta000 a răspuns (pentru RAY):

Pai da, am zis oamenii nu barbatii, doar ca femeile nu se lasa duse de instinct asa cum fac barbatii

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primi ani si femeile si barbati orbiti de iubire nu dau importanta altor parteneri, apoi dupa ce numai simt atractia fizica ca la inceput incepe plictiseala, creierul e un carusel, vrea mereu ceva nou nu conteaza ca e femeie sau barbat si tu ai face sex cu un frumos si el, e ceva normal

| Hypefox a răspuns (pentru RAY):

Categoric. Dar in acelasi timp daca partenerii sunt deschisi la noi incercari cat sa le alimenteze cuplul si dorinta si atractia, nu au de ce sa vrea ceva nou din alta parte.
Cu inaintarea in varsta si cel putin cu un partener corect langa tine care e dispus si deschis la orice, ba dimpotriva in timp relatia e si mai sigura si apetisanta, abia chiar dupa cativa ani iubirea, dragostea se simte si mai profund si sexul nemaipomenitwinking

| RAY a răspuns (pentru Hypefox):

Doar sa nu va alegeti cu bts

| Hypefox a răspuns (pentru RAY):

Nu prin acel nou ma refereamwinking
Ci nou in relatia noastra de zi cu zi. Tre sa ai imaginație happy

| dullcat a răspuns:

Nu dau like pentru ca am dat unfollow la aproape toti cunoscutii din lista mea.Deci postarile nici macar nu sunt de natura personala, ci profesionala (urmaresc persoane publice din mediul academic, jurnalist etc).

E clar ca sunteti pe lungimi de unda diferite.El nu are nicio problema, tu ai, asadar tot incerci sa exercitii un control care, fii sigura, la un moment dat il va face sa rabufneasca. Poate ar fi mai intelept ca fiecare sa mearga pe drumul propriu.

nota* Stiu ca, a exercita' se scrie aici cu un singur i, dar autocorectul TPU nu stie asta. laughing) Si nu ma lasa sa modific.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Slava Domnului, nu am cont pe nicio rețea socială. Pentru sănătatea mea psihica și emoțională, e mai bine așa.

| Hypefox a răspuns (pentru anonim_4396):

Aveti mare dreptate, este un stres in minus happy

| FindMyName a răspuns:

Nu voi putea niciodată înțelege bărbații de genul asta. Dacă ai o femeie acasă, în patul tau, tu stai și salvezi la pozele altora?
Eu una respect loialitatea ta față de el, că tu nu dai like la poze și mi se pare cel mai corect.
Dar el totuși de ce? Încearcă sa vorbești cu el despre asta, eu așa as face în locul tău. Și daca te iubește pe bune, va înțelege și se va opri...
Dacă îți va scoate ochii și va face cumva ca vina sa fie asupra ta, nu e cel mai ok.
Într-o relație ambii trebuie sa fie loiali, nu unul sa sufere din cauza puținii loialități din partea celuilalt partener. Când tu ai da luna pentru el, dar el se uita doar la stele, cam asa ar veni

| Hypefox a răspuns (pentru FindMyName):

Chiar nu comenteaza. Adica daca i-am spus sa stearga ceva sau sa nu mai faca ceva, a zis ca a inteles dar nu in modul ala doar sa-mi inchida gura. Adica vorbesc cu el si este intelegator. Dar tot cred ca mai are scapari cateodata si imi e sa nu se agraveze. Si desigur, clar nu mi se pare corect. Cum am zis, daca am o apreciere vis a vis de un respectiv, o tin pentru mine caci stiu ce am acasa si de ce stau cu el. Nu incep sa dau atentie cu like si prostii. Asta e bagare in seama si eu nu caut asa ceva.
Marea frica imi este ca barbatilor in general le scapa si uita ce au acasa Si uite asa un like azi, unul maine, doar sa cerseasca atentie la una, dupa o si gaba in seama si gata.

Dar sa-l fereasca dumnezeu.
Sincera sa fiu chiar nu are motiv sa insele. La capitolul asta sta foarte bine ca ii ofer tot ce are nevoie, dar nu dau eu mai mult, doar cat mi se ofera. Pastrez echilibrul.

| Yuki0799 a răspuns:

Ai încercat să-i zici direct să nu mai dea likuri la alte fete, să-și facă contul privat dacă nu e deja și să-ți de-a acces la contul lui și vice versa?

| Hypefox a răspuns (pentru Yuki0799):

Contul meu e pe privat, cred ca si a lui, dar el da follow

| Yuki0799 a răspuns:

Stai, dacă este același iubit care are o adicție cu păcănelele atuncea cred că pur și simplu ar trebui să te desparți.
Plm el face și păcănele și dă și likuri la alte fete, plus nu are casa lui proprie și e cu cinci ani mai mare ca tine.

| Hypefox a răspuns (pentru Yuki0799):

Eu am ales, adica stiam ca nu e realizat da nici eu nu sunt **** sa ma duc dupa unu care are de toate si sa vin eu cu mana in cur la el si eu n-am nimic. si imi da si cu sutu in cur. Macar le facem amandoi si crestem incet.