| rLdw0w a întrebat:

Dragi prieteni, am nevoie de mare ajutor. M-am indragostit de o fata, cum nu m-am indragostit in toata viata mea, am 17 ani. Suntem impreuna de 2 saptamani dar in ultima saptamana ea este din ce in ce mai rece cu mine, cand vorbesc cu ea in realitate sau prin mesaje, ma evita si incearca sa inchida conversatia cat mai repede posibil. Precizez ca ea a venit cu ideea sa fim impreuna, dar acum se poarta foarte ciudat, imi zice ca nu are timp sa iesim ca trebuie sa vorbeasca cu un prieten bun. Eu fara fata asta simt ca ma sufoc/mor. Chiar daca ea nu mai simte nimic pentru mine eu o iubesc mai mult decat pe propria mea familie.Si nu stiu ce sa fac cum sa o readuc in viata mea.Stiu ca i-am gresit cu niste lucruri, nu am inselato, dar la ea orice lucru o cam supara, si devine rece cu mine. Deasemenea eu doar cu ea am iesit pe afara, m-am mutat in alta tara si doar pe ea o cunosc pe aici. deci ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Mama le ce complexitate a ajuns relatia ta in 2 saptamani. Deja ai trecut prin indragosteala de inceput, prin probleme si prin raceala de final.
Cum poti sa fii atat de disperat dupa cineva?
Daca o vezi ca bate in retragere, stai de vorba cu ea, spune-i ca tie ti se pare ca nu mai merge si ca ti-ai dat seama ca s-a distantat si tu nu vrei sa tii pe nimeni cu forta.
Nu fi genul ala libidinos de care cineva incearca sa scape si sta agatat ca o lipitoare.
O sa cunosti alte fete si o sa iti revii.
Crezi ca o iubesti dar te asigur ca e doar infatuare si putina obsesie. Nu lasa totul sa ajunga la un nivel nesanatos.

11 răspunsuri:
| FeliciaCorinaA a răspuns:

Ia-o mai incet. Saraca fata s-a speriat cu siguranta. Eu sunt de doi ani cu o persoana si niciodata nu am spus ca e viata mea. Ok, il iubesc si ne simtim bine impreuna insa ne-a lasat sa respiram unul pe alta. Tu, dupa 2 saptamani, pare ca mai ai putin si o mananci. Fa-o sa se simta dorita, placuta si fa-o sa inteleaga ca ai dori o relatie serioasa fara sa o sperii asa cum ai facut pana acum pentru ca, cu siguranta, fata se simte stanjenita si speriata de atitudinea ta.

| neutrino a răspuns:

Doua saptamani pentru ea au fost suficiente pentru a-si schimba parerea despre tine. Se intampla adesea acest lucru. Ghinion, acum trebuie sa-ti gasesti alta fata pe care sa o iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragă prietene, te afli, zic eu, într-o situaţie prin care mulţi au trecut, la vârsta de 17 ani. Dacă ai întrebat fata de ce se poartă aşa cu tine şi ţi-a spus că nu are timp de tine pentru că trebuie să vorbească cu un prieten bun încearcă să lămureşti lucrurile, până la urmă, acum cum este cu voi? mai sunteţi sau nu împreună? În situaţia în care ea nu mai vrea să fiţi împreună ce poţi face este să nu disperi, discutaţi mai mult.

| Kenya a răspuns:

Ti se pare ca esti asa indragostit. Daca era asa nu se lasa rece.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Spune-i in fata ce simti despre ea, intrati amandoi pe Skype si vorbiti.

| Sfatosul2012 a răspuns:

E greu e clar din comportamentul ei ca ceva o supra sau a dezamagit o. trebuie sa i spui ce simti, dar daca ea nu vrea sa mai aiba de a face cu tine nu prea ai ce sa i mai faci. Sper ca dupa ce i vei spune ce simti isi va da seama ce pierde.

| IMPLICAT a răspuns:

Eu zic ca nu te mai vrea, si cu forta nu merge crede`ma.

| fanta24 a răspuns:

Nu stiu cu ce ai gresit, ca sa pot sa-ti spun cat de suparata e pe tine, si cum s-o impaci. Dar ar trebui sa-i lasi cateva zile fara sa o stresezi. Las-o sa se gandeasca la ce vrea sa faca, fara sa o presezi. Oricum, 2 saptamani nu e atat de mult, si perioada de la inceputul relatiei e cea mai critica. Ai rabdare cateva zile, pana se vor calma apele.

| Ema22 a răspuns:

Poate tu crezi ca te-ai îndrăgostit dar sa stii ca are balta peste...ea nu e singura fata de pe planeta... daca actioneaza in felul asta inseamna ca ea nu crede ca tu esti asa cum se astepta ea sa fii si nu te mai vrea ....nu te merita ....deschide ochii si priveste dincolo de voalul roz din fata ochilor tai ...intreab'o daca mai vrea sau nu si respecta-i decizia! Fii barbat!

| rLdw0w explică:

A trecut. S-a despartit de mine, sincer n-am crezut ca o sa trec asa usor peste asta.O vad doar ca pe o cunostinta acum, dupa ce mi-a dat "eject", a inceput ea sa ma caute din nou, dar am invatat din greseliile mele. Multumesc mult pentru sfaturi! :-)

| rena33 a răspuns:

Incearca sa o faci sa creada ca vrei doar o prietenie cu ea, iesi cu ea, arata-i ca conversezi cu fete, ba mai mult, chiAR ai putea sa vb cu mai multe fete sa scapi de tensiunea asta