| Alina_2393 a întrebat:

Dragi prieteni, am o mare mare problema bineinteles in dragoste :X:X:X=p~... Revenind acum doi ani am intanit un baiat cu care am reinceput sa vorbesc din nou acum big grin Ne intelegem ff bine, mult mai bine decat ma asteptam si ideea este ca ne.am impartasit sentimentele happy el ma place si eu il plac happy Dar singurul obstacol este distanta dintre orase sad Aaaaaa si de parca asta nu ar fi o problema laughing Acum a aparut si fosta lui prietena laughing care imi umple capul cu tot felul e prostii "ma place chatterbox " dar el zice ca nu e adevarat :-s nu stiu ce sa cred :-s Intrebarea mea pentru voi este : Ce e mai bine sa fac? Sa continui sa vorbim ( el asa zice nu vrea sa o terminam :-s ) Sau sa rupem orice legatura :-s?!?!? Help me please :*

2 răspunsuri:
| Chimilica a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbiti in continuare. Fosta lui prietena este invidioasa si imbarliga. Vezi pe parcurs cum mai sta treaba si anunta-ne si pe noi, deocamdata totul pare super ok. Sper ca te-am ajutat. Succes in continuare, pupici :*

| A3tius a răspuns:

Pai, asta cu relatiile la distanta nu prea tine. Vezi tu... nu prea conteaza fosta prietena asa de mult, cat e distanta relatiei. Faci cum vrei e viata ta, dar iti va fi foarte greu cu relatia la distanta, deci fie vii tu in orasul lui, fie el in orasul tau, sau ceva sa fiti aproape. BAFTA!