| MinnieHaha a întrebat:

Dragi prieteni, am o mare problema!
Am stat cu un baiat timp de 1 luna! Aseara n-am desp, el a zis sa ramanem prieteni, si eu am inceput sa plang, dupa ce am acceptat.
El nu a plans in viata lui, insa aseara, cand a simtit ca plangeam, a inceput si el!
A zis ca isi da seama ca ma iubeste, dar i-a fost frica sa ma mai intrebe daca mai vreau sa fiu cu el!
Apoi, m-a intrebat daca mai poate sa ma alinte!
Eo i-am zis ca normal din moment ce sunt indragostita de el.
Apoi a zis ca ar vrea sa ne impakam, dar ii este frica sa nu mai sufar!
Intrebarea mea este:
Credeti ca daca am fost prima fata pentru care a plans, ma ube cu adv? Si daca da, ar trebui sa il intreb diseara?
Este urgent!
Am timp pana la 20:30 ca apoi incepem sa vb la tel pana pe la 4-5!
Dau fundita pentru cele mai bune raspunsuri(si rapide)

Răspuns Câştigător
| lore23 a răspuns:

Nu stiu ce sa zicthinking pentru un baiat e ceva sa plangastraight face atunci par slabi in fata noastra si nu le place. poate chiar te iubeste! Eu zic sa va impacati daca chiar il iubesti!big grin

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu cred ca acele sentimente care le avea in adancul inimii lui au fost declansate cand a plans tine la tine si te iubeste dar are si o frica la acelasi timp.

| AnonimA a răspuns:

Buna pai nu inseamna asta neaparat poate i s-a facut mila d tine

nu vreau sa te dezcurajez sau poate ca da chiar t iubeste si mi-e mi s-a intamplat dar mai ibine il intrebi p el ca sa fii sg:*

eu sper s va impacati daca chiar va iubiti

baftasmugsmug

| Andru1996 a răspuns:

Sincer crd ca de iub enormwinking:X:X:X:X crede-ma daca un baiat plange in fata unei fete (sau la tell) sh ii spune sa se impace atuni chiar te iubwinking:X...plus daca ii e frica sa nu te faca sa suferi mei pai zii ce sa nu fkabig grin

| denysame a răspuns:

Poi mie mi s'e pare, prin tot ce ai zis am vazut ca a vrut sa te incerce, ce faci tu daca el se dsp de tine, si partea cu plansul normal ca daca a plansa o singura data in viata pentru tine, este un lucru detul de bun pentru ca asta inseamna ca te iubeste cu adevarat, diseara poti sa ii spui ca il iubesti.chestii din astea, dar daca (ai vrea) ai putea sa'l intrebi daca a vrut sa te incerce

Succes!

| kittysor a răspuns:

Ai fost la gradinita? Ai vazut cand incepe un copil sa planga sa apoi incep toti?! happy
Eu zic ca faza cu plansul nu prea are legatura cu iubirea, si nu, nu-l mai intreba nimic legat de ce a fost aseara!
Vorbeste-i mai bine despre cat de fericitra esti ca vb cu el la telefon, ca tii mult la relatia voastra ca-l iubesti!
Nu-i vorbi de lucruri "stanjenitoare"... a plans si el, na! E si el om normal, are sentimente chiar daca e baiat!

| MinnieHaha explică:

Am uitat sa specifik:
cand l-am intrebat dc vrea sa ma alinte, a zis asa:
,, pentru ca eu chiar tin la tine si te iubesc si nu vreau sa plangi! Credeti ca chiar tine la mine?
Eo da! Adca asa simt!
Si multumesc pentru sfaturi!
Daca as putea, v-as da funda la toti!
Dar nu pot, asa ca o sa va votez pe restul!
Pwp dulce!:*

| Tiiribuuummmm a răspuns:

In primul rand, plansu de genul asta poate avea mai multe cauze. :d
1. Chiar te iubeste. 2. E un actor foarte bun [ si zic asta pentru ca prietenul meu e actor si mai face si el asa ocazional laughing ]. 3. E genul de persoana care nu suporta sa stie ca o fata plange dupa el.
Nu stiu ce sa zic. Iti spun din experieta : prietenul meu mi-a spus o chestie " nu crede niciodata ce spun daca simti ca nu e adevarat. crede ce simti tu ca e adevarat. " Si cand credeam ce simt aveam dreptate.
Nu prea vad o asa iubire mare dupa o luna de zile, dar orice e posibil. Totusi ia`o asa. N`ai nimic de pierdut. thinking Fi cu el si daca iti demonstreaza ca tine la tine [ nu numai cu aburerile lor specifice de baieti happy ] inseamna ca a meritat, iar daca simti ca numai merge renunti, chiar daca iti e greu si ti la el. Viata e prea scurta sa suferim dupa fiecare prieten pe care o sa-l avem. :*. Sper ca te-am ajutat. >big grin