Am citit abia acum in detaliu ambele intrebari ale tale si inclusiv explicatia pe care ai dat-o la raspunsuri. Draga mea nu stiu cati ani ai tu, dar eu am o fiica care are 24 de ani. Ti-am marturisit acest lucru ca sa-ti dai seama ca ceea ce-ti voi spune in randurile urmatoare nu sunt spuse doar de dragul de a fi spuse.Pe vremuri, in urma cu 23 de ani si jumatate, cand fiica mea avea doar sase luni m-am despartit de sotul meu si tatal ei.Nu aveam un serviciu, nu aveam cum sa ma intretin nici pe mine macar darmite pe fiica mea care era in crestere si normal cresteau si nevoile ei, dar pentru asta nu am mai stat pe ganduri, nu m-am mai intrebat nimic absolut si am plecat la parintii mei impreuna cu fetita mea.Sa nu crezi ca eu nu l-am iubit, l-am iubit si eu si eu ma simteam atrasa de el ca de un magnet dar cand n-am mai putut suporta toate nemerniciile lui am decis. Tu din fericire muncesti deci ai banii tai, multumeste lui Dumnezeu ca nu aveti copii impreuna, esti tanara ai toata viata inainte s sunt convinsa ca vei gasi adevarata iubire, sunt convinsa ca vei gasi barbatul care sa te merite cu adevarat si atunci iti vei spune :-De ce am stat si am suferit atat de la X-ulescu? Crede-ma ca daca acum cand nu aveti copii si cand tu iti satisfaci un moft o data la sase luni stai si plangi si suferi din cauza lui si te intrebi -Ce sa fac Doamne?- gandeste-te ce ti se v-a-ntampla cand o sa apara cel putin un copil sau doi. Daca nu poti sa-ti raspunzi la aceasta intrebare iti voi spune eu ce ti se v-a-ntampla:o sa iceapa sa plece cu orele de acasa, nu o sa-l intereseze de nimic absolut, adica daca ai sau nu cele necesare cel putin copilului ca de tine oricum nu-i pasa, nu-i pasa lui acum de tine darmite atunci, la un moment dat nu o sa mai vina noptile acasa, dupa care o sa inceapa sa te loveasca, sa te jigneasca, sa te faca in toate felurile, o sa aduca diferite femei in casa peste tine iar daca vei incerca sa spui ceva o sa te loveasca, o sa-ti rada in nas si o sa-ti spuna ca daca nu-ti convine n-ai decat sa pleci, te va face sa suferi precum un caine si pana la urma o sa-si ia catrafusele si o sa plece dar va face acest lucru doar cand va fi sigur ca te-a distrus pe tine dpdv psihic. Draga mea el cu siguranta si-a gasit pe alta si din aceasta cauza face ceea ce face cu tine reprosandu-ti diferite chestii stiind ca tu il iubesti enorm si el stie ca poate sa faca ce vrea si sa-ti spuna ce vrea ca tu il iubesti si il ierti iar la final cand el o sa se plictiseasca de acest joc murdar al lui o sa te paraseasca si o sa te faca tot pe tine sa te simti vinovata iar atunci tot el o sa-ti reproseze ca pleaca din cauza ta, ca tu esti vinovata ca el pleaca acest lucru va fi cireasa de pe tort pentru el. Nu vezi ca el te-a mintit din prima clipa din care te-a vazut, din prima clipa de cand ti-a vorbit? Ai uitat cat de mult a facut-o pe cealalta femeie sa sufere(chiar daca era mai mare decat el). Nu ti-ai pus niciodata intrebarea "Oare cat a suferit si cealalta femeie de cand te-a cunoscut pe tine si pana cand s-au despartit?" asa vrei sa ti se intample si tie cum i s-a-ntamplat celeilalte femei? Fii demna de tine, fii mandra, ridica capul, trage aer adanc in piept de mai multe ori(ajuta la oxigenarea creierului) dupa care ia hotararea finala cea care trebuie ...LASA-L...nu uita ca Dumnezeu ti-a dat capul pe umeri ca sa gandesti cu el nu il porti doar ca sa nu te ploua in gat. Traim intr-o lume in care femeia realizeaza mult mai multe dacat un barbat, munceste mult mai mult decat un barbat, e mult mai desteapta decat un barbat, traim intr-o perioada cand o femeie se descurca mai bine dacat un barbat in mod cinstit, moral si etic.In cap ai un creier care sunt convinsa ca are foarte multe circumvolutiuni, deci gandeste cu creierul din cap nu gandi cu inima, caci daca vei gandi in continuare cu inima cum gandesti in prezent crede-ma ca o sa regreti amarnic peste cel mult un an. O sa suferi o luna, doua luni, trei luni, probabil sase luni dupa ce o sa te desparti de el dar sa vezi ca totul va trece dar ai mare grija dupa ce o sa iei hotararea ca vrei sa te desparti de el si o sa ii aduci la cunostinta si lui ca s-a terminat totul intre voi sa vezi tu ca va incepe din nou sa-ti spuna ca a gresit si nu si-a dat seama ca te face sa suferi, ca nu poate trai fara tine, sa-l ierti ca nu se va mai repeta, bla, bla, bla, toate acestea pana cand o sa-l ierti din nou si din nou aceeasi placa de la inceput cu reprosurile si etc. In momentul in care te vei hotari sa spui GATA S-A TERMINAT indiferent cate rugaminti si lacrimi v-a varsa el si indiferent cat vei suferi si vei plange tu trebuie sa ramai pe pozitie si S-A TERMINAT sa ramana S-A TERMINAT sau cu alte cuvinte "Ceea ce scuipi sa nu mai lingi niciodata". Sunt sigura ca vei reusi fara el mult mai multe in viata si ca adevarata ta iubire nu e el sunt convinsa si mai sunt convinsa si de faptul ca URMEAZA sa-ti gasesti marea iubire a VIETII TALE. Citeste aceste randuri cu mare atentie iar dupa aceea stai undeva intr-un loc in care te simti tu bine si gandeste profund la ceea ce ai citit si vezi ce hotarare vei lua. Mi-ar placea sa-mi scrii dupa ce vei lua o hotarare justa si finala.Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce-i doresc eu fiicei mele ( cred ca-ti dai seama ca fiicei mele ii doresc numai bine, sanatate, noroc si tot ceea ce intelege ea prin cuvantul FERICIRE) de aceea ti-am urat sa ai parte de tot ceea ce-i doresc fiicei mele. SUCCES si DUMNEZEU SA TE OCROTEASCA SI SA TE FEREASCA DE RAU! Cu stima Elena.
Buna...banii pot schimba pe oricine.nu conteaza varsta sau ocupatia...nu conteaza ca u esti cea care aduci bani in casa, ca u muncesti pentru ei, ca u te chinui sa-i oferi o viata buna...pe cand el nu face nimica... pentru ca asta se intelege ca u muncesty si el nu...
Sincer nu cred ca se va schimba pentru ca daca este atat de obsedat de bani numai este cale de intoarcere...
Faptul ca nu ai voie sa faci nimica sau sa-ti iei ceva din banii tai este absolut revoltator...nu stiu acum daca il iubesti atata de mult incat sa crezi ca poti avea o relatie cu el in stilul asta...
O femeie trebuie sa se ingrijeasca sa se faca frumoasa chiar daca o face pentru cel de langa ea sau pentru ea insasi...parerea mea este sa termini aceasta relatie pentru ca numai u vei avea de suferit si este pacat...Baieti mai sunt si sunt mai buni... te pup
Imi pare foarte rau ca citesc aceste randuri...imi dau seama ca suferi foarte mult dar cred ca sunt mai multe posibilitati din cauza carora el sa se manifeste in acest mod... s-ar putea ca tu sa nu iti dai seama ca el poate are pe altcineva, s-ar putea ca acesta sa fie un mod prin care el sa-ti spuna ca nu te mai iubeste, s-ar putea ca tu sa cheltuiesti foarte multi bani pe lucruri care sunt fara nici un folos, s-ar putea ca tu mergi mult prea des la coafor si acest lucru il poate face sa creada ca ai tu pe altcineva... Nu vreau sa te superi pe mine ca ti-am sugerat aceste idei dar s-ar putea ca poate tu te-ai schimbat in ultima vreme si poate ca mergand la coafor, cumparandu-ti prea multe haine, incercand sa ai grija de tine el crede ca tu ai pe altcineva sau poate ca exista terte persoane care incearca sa-i spuna ca tu cheltuiesti prea multi bani si incearca sa-i bage in cap tot felul de idei stupide sau poate ca el are pe altcineva. Eu cred ca tu ar trebui sa organizezi o cina romantica, in doi, acasa si sa incercati sa discutati foarte calm si in detaliu pentru a putea depista cauza problemelor care au aparut intre voi si doar in acest fel veti putea anihila efectul aparut dupa ce ati depistat cauza care a generat acest efect.Cred ca trebuie sa comunicati mai mult, sa fiti mai sinceri si mai deschisi unul cu celalalt. Iti doresc succes.
Pai daca este absurd mai bine zii ceau, dar daca are dreptate...
Mergi de la premisa,, Aduc bani deci POT sa cheltui:X:X:X'' crezi ca nu poti face sacrificiul sa raresti coaforul si altecele?
Poatra o discutie fooooaarrttteee relaxata si va spuneti parerile, apoi trageti concluzii.
Puneti cartile pe masa si ganditi-va si la voi, lasati aroganta de o parte, desi adevarul e relativ, incercati sa ajungeti aproape de el si va fi oOOoooKkk.
Have a nice day.
Atata timp cat iti impune ce si cat sa cheltuiesti din banii munciti de tine, nu vad ce mai stai cu el, ( doar daca bugetul va este limitat si nu va puteti permite chiar nici o bucurie ), daca insa nu va este chiar limitat, atunci nu vad de ce iti tine cont la coafor sau la cate ceva cumparat sau la ce placeri iti mai faci, este timpul sa ai o discutie civilizata pe aceasta tema si daca nu cadeti la un consens, poti s-o rupi fara nici o remuscare; scapa de aceasta relatie, caci este nu numai un om posesiv, dar si un mare zgarcit ce cu greu iti va accepta cate ceva, dar mai ales sa iti faca si cate un mic cadou; imi pare rau ca nu te intelege ca mai trebuie sa ajungi din cand in cand si la un coafor, sau ca iti mai trebuie cate ceva de imbracat doar, esti tanara si unde muncesti sunt atatea fete frumos imbracate, ar trebui sa te inteleaga si sa iti fie alaturi, mandrindu-se cu tine si nu interzicandu-ti a-ti cumpara cate ceva din banii tai.In fond viata, este facuta din lucruri marunte. Cu bine, Lucien.
Dragi mei prieteni va multumesc pentru sfaturi! dar sunt cateva persoane care nu m-au inteles eu ma duc la coafor o data la 6 luni, eu vacanta care am avut-o in tara in august a fost ingrozitoare in loc sa rad si sa fiu bucuroasa ca sunt in tara mea si alaturi de familie si prieteni eu plangeam, indiferenta lui ma atrage ca un magnet, il iubesc mult! nu pot spune ca in 6 ani nu am avut si clipe minunate impreuna, dar acum relatia mea parca ar fi un iad. CE SA FAC DOAMNE? imi e greu sa ma despart de el...va pup pe toti!