Si eu sunt in aceeasi situatie doar ca eu sunt in clasa a6a in fine eu cred ca ma place ptc se uita la mine alfel decat cu orsizice nare curaj sa dea in mine si mereu cauta motiv sa ma sune de obicei sa-i dau orarul acum in fine la tine uitate la ochi lui bagate in seama si incearca sa gasesti motive sa il ajuti sau sa vb cu el la mine functioneaza dar... da nu i-am spus ca il plac sila toate fetele le place de el si am si eu id lui daca vrei sa vb cu mine si sa-mi dai mai multe informatii despre asta id meu este
condurache_ionela2000
pupici si astept add de la tine sau macar un mesaj pe intrebarea ta
Esti prea mica pentru o relatie.mai bine tine secreta iubirea pentru el si cand o sa mai cresti atunci ii poti spune.
Vb in continuare ca el fa-i complimente chesti daste sh o sa se prinda ca iti place de el:X:X
Pai daca iti place de el e greu sa spui in clasa a 5-a fata in fata cu el asta. Riscurile sunt mari. Asteapta vreun 2 ani 3 si s-ar putea sa iti dai seama daca te place. Si peste 2-3 ani nu cred ca ar mai rade cineva de tine.
Pai daca vb cu el si uh il placi nu-s gandeste-te mai bine si vezi dra uitete si uh cum te privestesunt multe chestii care iti opt arata ca tine la tine vezi si uh poate e un tip timid sau nu vrea sa iti arate sentimentele lui fata de tine sau poate ii e frica si lui sa ti le arate tie ca nu razi uh de el sau nu-s deschide un subiect care crezi ca lar face sati zica ce simte pentru tine :*
beausingurlamasamea întreabă: