Daca ii plac bijuteriile din argint ...ai putea sa ii iei un inel sau niste cercei.cu pietre albe sau in funtie de culoarea ochilor sau culoarea ei preferata. Sa iei parfum e cam dificil trebuie sa ii stii foarte bine gusturile, iar un buchet de crini imperiali e criar frumos.
Succes
Daca te tine buzunarul eu iti recomand sa ii iei un set de bijuterii:
http://www.ghidafaceri.ro/......372_.html!
Si niste trandafirii albi ar fi perfecti!
Succes!:-*
Un lantisor de argint ca un medalion in forma de floare sau un inel tot in forma de floare :X asta mi-ar fi placut mie...
Eu iti recomand un lantuc cu initiala numelui tau. si daca ar fi din argint nu tear ajunge nici mult cam 50 lei. si la multi ani prietenei tale
Pai cred ca ai ajuns sa o cunosti in alea 8 luni de cand esti cu ea.Pt o fata nu conteaza neaparat ceea ce ii cumperi de ziua ei cat conteaza sa fii alaturi de ea.Pt mine de ex cel mai frumos cadou de ziua mea a fost un sms de la baiatul de care imi placea. A facut mai mult decat toate cadourile primite. Dar mna, nu poti sa mergi cu mana goala fiind prietenul ei.Ai putea sa ii ei ceva accesorii dragute sau ceva ce stii ca o sa foloseasca si care mai ales o sa ii aminteasca de tine.
Succes!
fundita?
Eu recent am facut 18 ani si prietenul nu mi-a facut cine stie ce cadou ca pret material.IN NOAPTEA DE ZIUZ MEA am iesit la primblare si am mers la un bloc unde ne-am urcat pe acoperis si de jos se vedea 18 ani facuti din luminari, si te iubesc la fel cu petale de trandafir.Si a fost cel mai SCUMP cadou pu mine.Nu-i obligatoriu sa ai buzunarul mare pu ai face ceva deosebit iubitei tale.
Tot asa bijuterii... dar merge si cu un ursulet maaaaaaaaare de plus, un bughet de flori, ii spui ca o iubesti si gata esti rezolvat in ochii ei
Desigur asta este un lucru pe care tu trebuie sa il sti cel mai binenu stiu dar cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu eastiu ca nu e frumos ca o persoana sa stie ce cadou va primi dar decat sa il primeasca si sa nu ii placa... mai bine ii iei ceva din dragoste si pe care il va pretuiasa ca bafta
beausingurlamasamea întreabă: