Foarte ciudat.Ce avea dintele de ti-a cazut? Esti prea micuta? Le spui ca ai muscat din ceva tare si ti-a cazut dintele
Mie mi sa misca o masea...j in timp ce mancam un mar mi-a ramas acolo.nu stiu ce sa-ti zic sa le sp parintilor...pur si simplu se misca si mi-a cazut.o dta ce se misca nu e logik ca la un moment dat sati cada
Ca i-ai facut un blowjob la prietenul tauSpune-i ca ai mancat ceva aseara ceva mai tare gen mar sau cand ai baut suc ti-a lovit cineva sticla/paharul si ti-a venit in dinte sau spune-le uite ca am vazut azi dimineata in pat si le areti dintele.
Scuze dar...))))))))))))))) tare povestea, scuze iar)
pai...le zici ca mancai un mar sau ceva de genu ce e asa greu, parintii iti fac inventaru dintilor care iti cad?
Vrei sa spui` ca parintii tai,in f seara te cheama ca sa iti numere dintii?
Cati ani ai? Si ma rog, de ce le-ai spune ca ti-a cazut? Acum pe bune sa nu imi spui ca le spui parintilor si cate picaturi de pipi ti-au curs la toaleta.
Scz ca iti zic asta, dar asa cred.
Oricum` le zici ca ai tras de el si gata.
Hm...poti sa le spui ca oricum ti se misca si ti s-a facut pofta de un mar.si tia ramas dintele acolo...sau pur si simplu le spui ca ti se misca si te-a enervat atat de tare dintele inkat tot punand mana pe el tia cazut
Frate. cat de greu e sa zici ca ti'a cazut din cauza ca ti se misca? Doar nu o sa ia probe si o sa verifice camerele de supraveghere sa vada daca e adevarat. Dar tu chiar...i'ai facut oralu? Dupa felul in care vorbesti nu ai mai mult de 14 ani.
Cati ani ai de ti se misca dintii? Tu vrei sa nu afle parintii ca i-ai facut oral aluia? Atunci zi ca nu ai vrut si ti-a dat una!
Poti zice ca te-ai angajat ca lustruitoare profesionala de organe sexuale barbatesti si in timpul serviciului ti-a picat dintele. Ce mare scofala.
U faci orale la varsta asta? cu ce problema te confrunti u.nu-ti dau mai mult de 12! buh.da 12 maxim.vai de mine.da traieste-ti copilaria mah fata.lasa dracului oralele.
Aa si inca ceva. daca le spui parintilor k ti-a cazut de la un oral facut.fii sigura k or sa rada! sau or sa fie mirati de unde ai auzit u de asa ceva! buh.doamne.lasa oraleleeee! treci la joaaaacaaa! traiesteeee! ai timp destul toata viata sa le tot faci
DeeaUcideVisse întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: