Mai bine nu-l lua in seama si cand mai iesi afara nu-l saluta incearca asta el o sa te observe:!
apoi mai sunt baieti sti?
si el nu te merita e prea cretin sa inteleaga
desi mai bine nu-i spuneai ca il iubesti nici sa nu-i mai spui de la o fata nu suna prea bine. lasa-l pentru ca multi baieti nu se indragostesc asa la prima vedere si probabil ca dupa o vreme isi va da seama ca te place asa sunt multi nu te sresa el nu te merita tu meriti ceva mai bun mergi mi departe nu-i un sfarsit te-ai indragostit de baiiatul nepotrivit!
De ce iti mai place de el daca nu are nici un sentiment fata de tine? isi bate joc de tine si tu ce faci? ii dai mai multe motive sa o faca? Daca tinea la tine nu isi batea joc de tine in toata clasa!
Orcum mai incearca, incercarea moarte nu are, dar daca nu te place asta e, nu te place nu ai ce sa ii faci. Orcum se termina scoala si daca rad colegi de tine asta e de mine au ras 4 ani si inca ii mai fac sa rada cand ii vad ( fac glume bune sau imi bat joc de altcineva care nu este de fata nu altceva). Idea e ca atunci cand cineva din clasa isi bate joc de tine, cel ce face acel lucru nu simte nimic, vrea decat sa rada (cel putin asa simt eu cand imi bat joc de cineva si o faceam destul de des, marog numai de baieti imi bateam joc ).Mai bine ai incerca sa il uiti De ce sa iti fie rusine sa-l vezi? ce e Dumnezeu si nu te primeste in Rai ca ai facut ceva necurat?
Ar fi bine sa ii exprimi sentimentele in realitate nu pe mess, aici poate a fost greseala oricum el nu are nici o dovada ca ai zis acel lucru (este foarte usor sa faci niste screan shoturi false cu ceva ce acea persoana nu a zis niciodata ).
Deci nu are nici o dovada ca il placi si ca ai zis ca il iubesti daca mai zice si la alte persoane Succes
Si eu sunt a 8. a si dupa cum stii ieri am dat la romana si maine urmeaza mate concentreaza-te pe invata si nu-l mai baga in seama, indiferenta ta il va durea si daca ai vreun amic sau vreun prieten de-al lui ar puteai sa vorbesti cu ei pentru a te da iubita lor de fata cu el sa vezi ce ractie are fundita?:X
Regula numarul 1: niciodata nu i spune unui baiat ca l placi(sau mai ales ca l iubesti) daca el nu ti transmite sentimentul reciproc, inceraca sa te gandesti la cat de nesimtit a fost fata de tine si nu merita atentia ta, ignoral.si inca un lucru sa nu te mai indragostesti de un baiat care e cu tine in clasa.
Sfat : Invata tu pentru examen si lasa baietii.In plus, asa iti mai ocupi si tu timpul cu ceva folositor.Bafta!
Am inteles ca miine ai examen la matematica, daa? du-te si invata si ia seama sa nu-i dai de copiat baiatului in cauza
Ps am 14 si nu am ft mare experienta a baieti
dar totusi.stiu si eu cateva PS mersi de funda si cum am spus incerca cand il vezi pe strada la scoala oriunde nu-l lua in seama daca vreodata in realitate numai daca te intreaba ceva nu-i raspunde incearca chestia asta si apoi da-mi mesaj si sa-mi spui ce s-a intamplat sunt curiosa si daca mai e ceva ma poti intreba prin mesaje mersi
o zi buna
Un alt sfat : traieste-ti viata si nu te mai indragosti de orice baiat pe care il intalnesti si isi bate joc de tine. Pe el lasa-l si cand o veni vremea, iti vei gasi unul care te va iubii si te va respecta asa cum se cuvine
beausingurlamasamea întreabă: