| croissant a întrebat:

Dragi TPU, sunt cu cineva de 2 ani de zile cu bune și cu rele! Însă acesta nu are gânduri de măritiș, copil familie etc Doresc sa îl părăsesc că nu merita să mă irosesc ca și timp. Ce sfaturi îmi puteți da?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Dacă nu are gânduri de căsătorie, copil, familie, chat îți pierzi vremea, unii vor sa rămână adolescemti toată viata. Mmai bine Roagă-te Creatorului ca la tipul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El stie ca to se potrivește pentru căsătorie.

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Omul nu este proiectat sa fie monogam,

| sweetys a răspuns:

Fa ceea ce simti si ceea ce crezi ca este bine pentru tine. Dar nu te lua dupa X sa Y, sa faci alegerea pe care altii o cred buna, fa alegerea pe care tu o crezi buna.

| Violleta2022 a răspuns:

Altul, categoric altul, ca asta nu te iubeste deloc, daca nu-si doreste un viitor alaturi de tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca destul de rational sa va despartiti daca drumurile si viziunile pentru viitor nu se intersecteaza deloc. Daca ramaneti impreuna doar dati curs frustrarilor si scenariilor in care va faceti nefericiti recriproc.Imi pare rau.

| Hyperion7 a răspuns:

Clar că trebuie să te reprofilezi și să îți cauți o alta relație, până la urmă nu ești servitoarea lui și nici cea care trebuie să facă chestii...hai sa zicem imorale, deci da.
Cât în ce privește o viitoare relație, mai bine riști decât să stai așa o viață, sa treacă viața pe lângă tine si sa ajungi la o vârstă în care o sa regreți că nu ai făcut ce trebuia la timpul lor.

| FindMyName a răspuns:

Faci exact ceea ce simți.
Poate crede ca sunteți prea tineri pentru asta, depinde cati ani aveți?
Oricum, eu aș spune să cauți pe altcineva sau sa mai discutați.

| Corina3434 a răspuns:

Ai stat 2 ani sa te foloseasca? Impardonabil!

| Suise a răspuns:

Bună. Cel mai bine e sa discutați cu privire la aceste aspecte, doar voi știți exact ce se întâmplă în relația voastră.
În privința unei căsătorii și a unui copil, acestea implica mai multe sacrificii și responsabilități. Primordiale în vremurile noastre sunt situația financiara și cariera, ceea ce multe persoane le pun pe primul loc. Nu spun ca e ceva greșit acest lucru, dar trebuie sa va gândiți serios atunci când vreți sa aveți un copil deoarece acesta are nevoie de toată susținerea voastră ca părinți, atât din punct de vedere financiar, cât și social.
Nu sunt eu în măsura sa îți spun ce decizie sa iei, dar singurul meu sfat este sa discutați serios și sa vedeți dacă ajungeți la un numitor comun apoi tu poți sa iei decizia cea mai favorabila.

| Alexandra001980 a răspuns:

2 ani amanta? Nu se poate! E cumva vreun milionar?