Da,exact.Si eu am o relatie de 4 ani si sunt momente din astea reciproce chiar.E normal, dar mi se pare prea devreme deja dupa 4 luni sa existe monotonia.Parerea mea este sa ii acorzi spatiul necesar cateva zile lasa-l pe el sa te sune sa te caute si etc, fi mai indiferenta si o sa vezi diferenta :* Succes
Cu toate ca esti o fata rasfatata, ar trebui sa intelegi ca, chiar daca vei folosi si o oala minune, nu poti sa-l faci sa fiarba, atata timp cand el nu (mai) este indragostit de tine. Poate ca atunci cand tu vei fi in alta relatie si te va vedea fericita, isi va da seama de ceea ce a avut si a pierdut.
Stai...tu ești cea cu iubitul de 17 ani.
Deși stai după un copil, ai alte concepții.
Repet, ce aștepți de la el!?
Mie mi se pare ca nu prea tine la tine.Ai putea sa faci pe indiferenta iar daca nu ii va conveni se va schimba singur.Iar daca nu se schimba inseamna ca nu te merita.Succes!
Buna! Nu prea stiu ce sa iti spun sunt baiat si eu din perspectiva de baiat privesc lucrulile altfel, cred ca nu te mai iubeste din ce ai scris tu sau s-a saturat de t:fara sup daca vrei sa vb add id:ionutzp69
Buna,nu prea stiu ce sa zic eu sunt baiat dar din perspectiva de baiat cred ca iubitul tau nu te mai iubeste sau s-a saturat de tine fara suparare daca vrei sa vb mai mult add id:ionutzp69
HappynewCenusa întreabă: