anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi useri TPU, va rog ajutati-ma

am 26 de ani, si cu toate astea, la fizic par intre 18-20 ani.nu ma deranjeaza asta. dar ma deranjeaza enorm cand imi zice lumea ca ma comport ca un copil, si ca nu sunt maturizata la minte. m-am saturat sa mi se zica lucrul asta. nu stiu ce anume fac,ce sa schimb la mine, incepand cu ce? ma doare inima, sunt ravasita. chiar si prietenul meu, care are 18 ani imi zice asa, el care s-a maturizat mai devreme.asa a fost sa fie. il deranjeaza mult gesturile mele de copil.il iubesc si nu vreau sa il pierd. in ultima vreme ne-am certat des. cica totul din cauza mea. spuneti-mi va rog ce sa fac? cum sa ma maturizez? sunt disperata. glume nu stiu sa fac, sau daca le fac,cica le fac fara gust, proaste,si lumea se supara, am renuntat la a mai face glume.prietenul mi-a zis intr-o seara ca de ce nu sunt glumeata? sa rada si el in hohote odata? cum sa fac? m-am saturat. am inceput sa ma urasc pentru chestia asta. multumesc anticipat.

34 răspunsuri:
| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru IREros):

laughing bine faci! happy

| Alexsiatit a răspuns (pentru Alexsiatit):

A mai trecut azi o zi la serviciu.Cate putin pe-aici(unde desi nu mi-ai "vorbit" deloc(si tu poti-nu esti o "junioara cum sunt considerat eu de catre "admin") si mai mult cu-ale serviciului. Acum ca voi pleca spre mereu o aceeasi poteca batatorita ce duce inspre casa-mi, m-am gandit ca inainte sa las aici ( daca altundeva nu pot deocamdata) un zambet si poatechiar un mic si nevinovat pupic, pentru miniona mea de-acum "prietena".
O dupa-amiaza placuta, o seara minunata si o noapte odihnitoare, Andromeda(?)
Alexsi(deocamdat')atat.

| charleslouboutin a răspuns:

Daca tu te apreciezi dupa cum te apreciaza altii...nu o sa ai viata prea usoara!

Răspuns utilizator avertizat