Si singuratatea are farmecul ei, consider ca e bine pentru o persoana care a incheiat o relatie extenuanta si dificila sa isi ofere o perioada pentru sine insasi--- o pauza in care iti poti pune in ordine gandurile si sentimentele, relaxa si apoi face planuri. Daca ar fi sa alegi intre A (am inteles corect? el e tipul cu mesajul penibil?) si Crush, sincer sunt 100% pentru Crush. Nu e locul meu sa fac astfel de concluzii dar baiatul A demonstreza prin mesajul sau jenant o lipsa de respect fata de sine, ascunsa dupa un ego cat un iceberg. Un tip care se victimizeaza fiindca e inapt sa accepte ca a fost respins? no thanks. Dar totul depinde de tine, intr-un final cel mai important lucru trebuie sa fie fericirea ta. Succes!
Fiind in prag de a 12-a si cu un examen atat de important in viata ta, nu crezi ca-i mai bine sa-i arunci pe toti la gunoi si sa-ti vezi de scoala?
Dupa ce termini BAC-ulsi esti mai matura, vei vedea altfel lucrurile si vei avea tot timpul din lume, sa iesi cu baieti.
Momentan mi-e bine singura.Ma simt mai usurata.Cu crushul nu am avut probleme.Gen ma intelege cand ii spun ca subt ocupata cu scoala pentru ca si el e foarte ocupat cu facultatea. Oricum nu prea cred ca o sa-mi fac vreo relatie in viitorul apropiat.Ma simt mai bine singura si lucrurile pe care le fac, le fac pentru mine, fara sa am vreo obligatie fata de cineva. Primul obiectiv e sa iau bacul cu brio, iar al doilea sa ajung unde mi-am propus.
NU! ferește-te de astfel de oameni! Fac „bullying" emoțional și nu de asta ai tu nevoie acum, în prag de a XII-a!
Eu cred ca tu trebuie sa lasi relatiile deoparte.
Nu mai vorbi nici cu respectivul nici cu crush-ul o perioada si asteapta sa se limpezeasca apele, sa iti cauti o ocupatie pentru ca e clar ca le-ai imbarligat grav si iti inrautatesti situatia daca iei acum o decizie.
Momentan mi-e bine singura.Ma simt mai usurata.Cu crushul nu am avut probleme.Gen ma intelege cand ii spun ca subt ocupata cu scoala pentru ca si el e foarte ocupat cu facultatea. Oricum nu prea cred ca o sa-mi fac vreo relatie in viitorul apropiat.Ma simt mai bine singura si lucrurile pe care le fac, le fac pentru mine, fara sa am vreo obligatie fata de cineva.
Mama, ce de combinatii cum fac si eu sa jonglez 3? Ca eu nici unu urat si gras nu am )
Ce sa zic, ala de a dat mesaj... scurt si la obiect : l@b@ FOARTE trista
Din ăștialalți 2... l-as alege pe ala cu... p_ la mai MARE!
Alina2k18...fata asta are o problema serioasa și tu ce faci?
Grea alegere. un tip destept vs. un taran viitor peste, nu stiu ce sa zic. Trebuie sa alegi pestele neaparat! Romania are natalitate scazuta, trebuie sa fii si tu utila la ceva.
Mai interesant insa ceea ce a spus Alina2k18.Heyyyy Alinaaaaa, sunt urat si cu p mica, vrei sa iesim la un suc? Promit ca dau bine cu degetul.
Ai tu vreo problemă gravă dacă nu-l ai nici măcar pe ăla gras și urât. Cred că tine de paradoxul ăla... una scoți pe gură și de fapt alta vrei în... ahem* realitate, că să nu zic în altă parte.
Hihihi nu prea caut, dar ma apuc de vanatoare in toamna
Fii cu cine îți place cu cine te atrage. Gândește te la tine la ce simți tu și ce îți dorești tu. Eliberează te de sentimente de vina sau mila sau teama, fa ce simți
Ție ți s-a dat prea multă atenție, asta-i problema ta, ca în majoritatea cazurilor de altfel. Nici nu știi ce vrei și încurci lumea aiurea. Te-a luat unu' de proastă și tu încă te gândești la el, ai găsit altul pe care l-ai ținut agățat aiurea în baza faptului că primul și-a bătut sula de tine. Și fiindcă nu a fost de ajuns, pentru prințesa de tine, hai să mai găsim încă unul... și pe ăla tot aiurea l-ai încurcat. Tu, prințesă cred că ar trebui să locuiești prin junglă vreo 10 anișori așa, ruptă de lume, poate-ți mai revii. Narcisistă și ignorantă. Specific genului...