Stiu exact care e problema ta, pe tine te deranjeaza ca aceasta fosta prietena a lui e sora iubitei fratelui sau, si te ingrijoreaza faptul ca ar putea fi aproape si s-ar impaca.Nu te mai ingrijora, ei chiar daca au stat 6 luni impreuna odata ce s-a instalat nodul nu se mai desface,nu ai de ce sa fii geloasa pe fata aia,ideea e sa ai tu incredere in iubitul tau,daca ai ajuns sa il cunosti asa de bine trebuie sa iti dai seama ca nu ti-ar face asta daca te iubeste cu adevarat,am inteles ca nu esti geloasa pe el, dar gandeste-te ca atata timp cat el o respinge aia nu ti-l poate lua cu forta, daca in caz ca inca mai exista o eventuala atractie din partea ei pentru el, si nu il mai bate la cap pe iubitul tau cu aia, ca nici lui nu ii convine sa se simta asa stresat, va zice dupa aceea ca nu ai incredere in el. Daca il iubesti si ai incredere in el trebuie sa iti dai seama ca aia nu reprezinta o amenintare pentru tine.Succes,sper ca te-am ajutat.
Pai din moment ce ai spus ca nu pastreaza legatura, nu ai de ce sa iti faci griji! Si eu sunt geloasa, dar am avut multe de pierdut din cauza asta. Incearc sa te abtii sa il mai inebunesti pe iubitul tau, fiindca va veti certa, si el se va satura de toate crizele de gelozie. ( Stiu din proprie experienta ). Stiu ca e greu sa nu spui nimic, dar cateodata asa e mai bine! Risti sa-l pierzi pe iubitul tau, mai ales daca nu ti-a dat motive sa fii geloasa!
Asculta de sfat, am patit-o . E oribil cand pierzi pe cineva din cauza geloziei...
Sper ca te-am ajutat :*.
Draga trebuie sa intelegi ca a fost o data iubita lui, acum numai conteaza e trecut chestia, important e ca sunteti impreuna, cum ar fi daca ai fi tu aia, gandeste mai pozitiv
Nu te mai stresa, daca iubitul tau nu tine legatura!
Incearca sa te relaxezi!
Cand estti stresata de un lucru, cel mai bun medicament este sa te relxezi, crede-ma!
Hm si daca a fost ce? Nu mentine legatura deci nu iti fa probleme. spui 6 luni deci in 6 luni nici nu prea ai timp sa iubesti nu stiu cum sa iti zicstai calma tot ce gandesti e in mintea.Un pic paranoia, de altfel toti suntem un pic paranoia cand iubim.
Draga mea, la fel am patit si eu, dar in cazul meu nu era sora fratelui..ma rog.Un an de zile i-am tot "spart capul"prietenului meu cu ea pentru ca m-a mintit la inceput cu un apel de la ea.Dar cu timpul am vazut ca nu au nimic si m-am saturat sa tot fiu eu cea de la care incepe cearta iar atunci sa reproseze. Uite cel mai bine e sa profiti de faptul ca il ai, tipa oricum isi va baga unghia in gat daca mai tine la el desi nu cred odata ce ai zis ca il barfea...profita si fa-i in ciuda ca este al tau:d nu il scapa din mana si mai ales pentru ea:*. Bafta! Si multa incredere si intelegere, nu se merita sa va certati pentru una ca ea.ti-o spun din propria experienta!