Fa doar ce-ti cere inime! Te inteleg, sufletul decide de fiecare data ce sa faci, ai facut bine ca l-ai rafuzat... ai facut ce ai simtit pe moment, deci te-ai descurcat bine. Si cum ti-am zis fa doar ce-ti cere inima, dragostea nu noi ne-o alegem!
Primesc FUNDA :*
Mai este foarte corect ceea ce ai facut + ca nu ar fi frumos sa distrugi o relatie de 8 luni pentru un sarut... si daca acel baiat cu 2 ani mai mare vrea doar sa te desparta de prietenul tau si dupa nu o sa ii mai pese...
O simpla intrebare tie de cine mai mult iti place de A sau de actualul tau prieten? Daca iti iubesti prietenu lasa toata situatia asta cu A si in genere uital, vei avea doar probleme daca vei continua. VEzi si tu hotarirea iti apartine.
Este foarte corect ceea ce ai facut. Mai bine uita-l si ai grija de relatia pe care o ai la moment. Daca te afunzi in conversatii cu A poate sa-ti afecteze relatia si poti chiar sa suferi mai mult! ...Bafta!
De ce ma faci curvă? Nu l-am sărutat pe A şi nici nu mi-am înşelat iubitul. Dacă vrei să pari interesant, uaaaau! Mai plictisit complet :*. Nu înţeleg de ce dai com-uri aşa aiurea !
Atata timp cat zici ca il iubesti enorm, ce mai conteaza restul? Nici macar nu are sens sa te gandesti la A. Iar daca el te place, fix problema lui! Nu te iubeste (e o diferenta!), si o sa-i treaca repede, ca doar vede alta dupa care i se s****ă si te-a si uitat!
Ai grija de relatia voastra, ca s-ar putea sa regreti mai tarziu Toate cele bune
Cum poti tu sa zici ca il iubesti pe actualul tau iubit da iti place altu...Deci asta e un comportament de femeie usoara. Daca iti propune sex cu siguranta vei accepta si asta pentru ca "Am iubit de 8 luni, pe care il iubesc enorm, il cunosc bine si stiu ca e o persoana minunata." Nu te fac eu curva ci comportamentul tau! Imi pare rau daca te simti lezata de cele spuse de mine dar ar trebui sa te trezesti si sa iti pretuiesti iubitul
linarkfts întreabă: