| CataaaaLinaaa a întrebat:

Dragii mei, ceaw! kiss
Am nevoie de ajutor in dragoste.
Totul a inceput in vara, la tara.
A venit un baiat din Franta ( sa ii zicem P ) si imi place de el. Mereu stateam impreuna, ne vizitam unul pe altul si ne jucam Fantanita. Asa am ajuns sa ne pupam pe gura. Imi face cu ochiul si cand ma intorceam cu spatele ma imbratisa. Acum amandoi am plecat acasa ( adica eu in alta zona a Romaniei si el in Franta ) si vorbim pe mess. Cum sa ii dau de inteles ca il plac?
Dau fundita celui mai bun raspuns! kiss

Răspuns Câştigător
| stweety10 a răspuns:

Daca vorbesti mereu cu el si intri in discutii interesante o sa isi dea seama ca il placi. Il intrebi daca si-a facut prietena, il intrebi despre fostele, ii povestesti si tu despre fostii, ii spui ca ti-ar placea sa stai cu un baiat de genul lui, ca iti este pe plac si ca este dragut.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta ar fi trebuit s-o faci cat era aici,dar nici acum nu-i tarziu,in fine.
Explica-i ca iti lipseste,adu-i aminte de jocurile voastre si ce bine era, spune-i ca abia astepti sa-l vezi ca sa le jucati iarasi!
Va intelege cu siguranta.
Si, posibil sa ai surpriza sa afli ca si tu ii lipsesti lui!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tot ce ați făcut împreună ce înseamnă?
Că vă placeți, unul pe altul!
Pa, pa.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Trimite- multe din astea inainte sa iesiti de pe mess. Cred ca o sa inteleaga. :*:*:*:**:*::*:*:*:*:*::*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:: bye
{robo nu ma lasa sa-mi fac de cap cu majusculelee)

| Aasdfghj a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca il placi. sunt sigura ca si el te place:X mult succes:*

| GrellSutcliff a răspuns:

Spune-i asa: Je T'aime laughing)

| CataaaaLinaaa explică:

Salutari kiss
Offf, pacat ca nu pot da mai multe fundite...Va multumesc mult. Azi, cand am vorbit cu el utilizand si web cam-ul, mi-a dat pupici cand a iesit... love strucklove strucklove struck
Imi e greu sa aleg cui sa ii dau fundita... Dar i-o dau lui TeIubescIubiMeu.
P.S: Si a zis ca ii lipsesc