Buna. Imi pare rau pentru tine. Poate ca nu trebuie sa te sperii asa de tare. Nu l cunosc pe acel baiat si nu am cum sa evaluez corect gestul sau. Tu ar trebui sa l cunosti cu adevarat foarte bine si sa stii daca e sau nu capabil sa te insele. Eu am teoria mea cu privire la fetii frumosi dupa care le pica limbuta in general fetelor. Pot sa ti spun doar cateva lucruri simple. Cand un barbat iubeste cu adevarat pe fata de linga el, face mereu tot ce i sta in puetere sa o faca fericita, sa nu o raneasca cu nimic. Nu poate inchide ochii atunci cand iubita este singurica pe strazi in miez de noapte, spre exemplu. Nu are suflet sa o lase sa munceasca singura, sa se chinuie cu toate treburile casei, in timp ce el sta ca animalul cu berea in mana la un meci, samd. Numai tu stii ce relatie ai, cat este iubire sincera din suflet si cat atractie fizica. Daca cumva relatia voastra e bazata doar pe atractie si nu simti ca sufletul lui chiar iti apartine, nu are nici un sens sa continui. Va fi atras mereu de altele, pentru ca fete frumoase sunt destule, mai ales in tarisoara noastra. Daca dimpotriva stii ca este un tip cu inima calda, care e a ta si numai a ta, lucru dovedit prin felul cum se poarta in tot ce face in relatia voastra, atunci ignora episodul acesta. Bye.
Mai baga-l o data in pat si vezi daca pune sentiment si daca n n te mai gandi la el gasesteti altu si incearca pe asta sal satisfaci ca cu asta n mai ai sanse odata ce si-a gasit alta e greu sal mai faci sa te placa
Când înseală în general nu se gândesc la iubitele lor decât cum să nu afle. Nu le trece prin minte aşa ceva pentru că cu siguranţă fac în aşa fel încât să ascundă aceste lucruri. Un bărbat înseală atunci când nu iubeşte sau când s-a plictisit de relaţia în care e, şi nu e mulţumit de ceva. Dacă tu spui că avea tente sexuale discuţia s-ar putea ca asta să fie nemulţumirea lui. De ce nu vorbeşti deschis cu el şi să-l întrebi dacă este mulţumit de relaţia voastră pe orice plan şi dacă şi-ar dori ceva mai special. Dacă el spune că nu te-a înşelat poate chiar aşa e, o simplă discuţie pe mess nu e suficient ca să-l acuzi. Poate se plictisea omul şi a vorbit şi el cu cineva şi de aici s-a deviat. Vorbeşte sincer cu el şi vei afla. Nu te-a înşelat, o discuţie nu poate fi considerată drept o probă. Cel mai bine e să vorbeşti cu el clar şi să-i spui ce simţi. Baftă!
Eu sunt baiat si pot spune cu sinceritate ca nu as putea sa-mi insel iubita ( sau ma rog, atunci cand voi avea una ). De ce inseala barbatii? Pentru ca asa sunt toate speciile de fiinte masculine de pe pamant. In natura, animalul masculul se imperecheaza cu cat mai multe femele si pleaca, fara sa contribuie la cresterea puilor. Masculul si-a raspandit genele si asa e tot ce conteaza pentru el. In epoca de piatra, atunci cand oamenii erau preistorici, nu existau casnicii, cupluri sau fidelitati. Barbatul isi transmitea mai departe genele si doar asta conta. Cu timpul au inceput sa apara relatiile doar in cuplu, dar a mai ramas putin la barbati din instinctul de a fi cu cat mai multe femei. Dar si femeile inseala. In lumea animalelor, femelele aleg sa se imperecheze doar cu cel mai in forma si puternic mascul, ca sa le asigure urmasilor gene bune. La fel erau si femeile din epoca de piatra. La fel e si in ziua de azi. Adica, e normal ca fetele sa aleaga un baiat frumos si in forma ca sa se asigure ca, copiii lor vor fi frumosi si sanatosi. Toata chestia cu inselatul exista adanc in instinctul fiecarei fiinte din aceasta lume.
E trist ceea ce ti s-a intamplat, dar totusi, sunt 3 ani petrecuti cu acea persoana, sunteti logoditi si urmeaza casatoria, nu l-ai prins inselandu-te niciodata si nu ti-a dat de banuit niciodata, asa inteleg eu... de ce sa dai atata importanta unei arhive ratacite?
Baietii vorbesc multe, mai ales pe mes, locul unde "te poti da mare" sub protectia unei poze, in spatele unei tastaturi.
Spunea cineva ca daca iubesti nu inseli, asa credeam si eu.
Iubesc nebuneste o fata si as da orice pentru ea, este insa din alt oras si ne vedem destul de rar, dar cand ne vedem parca nimic in afara de ea nu mai conteaza... zilele parca sunt ore, orele minute, si minutele secunde... si totusi ma intalnesc si cu alta fata concitadina dar cu care refuz sa ma culc pentru ca nu pot, nu vreau si nu simt nimic pentru ea, doar ca poate, alaturi de ea ma consolez. O sarut pe ea si o strang in brate gandindu-ma la cea pe care o iubesc
Iubirea, cel mai ciudat sentiment
Multumesc dragii mei
@chinezu097 nu cred ca pot face asta acum, dar raspunsul tau m-a facut sa zambesc un minut
@gandurialbe multumesc pentru raspuns, am sa incerc sa am o discutie
@TPU player- ai dreptate, eu am uitat chestia cu natura, desi o stiam, eram convinsa ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva nu inseli
@unnimeni- te rog din toata inima nu te mai intalni cu fata nr 2 din orasul tau, daca se afla le vei face sa sufere pe amandoua. Nu merita, pur si simplu, crede-ma nu merita. Daca ai stii ce mult doare sa-ti fie inselata increderea nu ai face asa ceva persoanei iubite. Oricum multumesc pentru raspuns
Cand inseala cineva nu cred ca se mai gandeste la persoana care il iubeste... abia dupa dk iy trece prin minte ca a gresitsa stii ca lupul isi schimba parul dar naravul ba, daca s-a comportat asa fara un motiv(de exemplu cearta intre voi, sau multe altele) stiind ca te-ar rani inseamna ca e slab de ingersi doare mai ales faptul ca nu il mai poti crede cand iti va promite ceva
Ah urat. nu stiu daca e credibil dar e o mare porcarie sa inseli...
1 iti place cand esti cu prietena si te saruti/faceti dragoste/radeti...
2 ai curajul nesimtit de a insela o fata care ti-a oferit tot ce ii sta in puteri si tu tot ai calcat pe bec
3 esti un terminat iti dai foc.
un sfat pentru tine. ia-ti inima in dinti vorbiti fata in fata si intreaba-l foarte sincer. ca iti strici sentimentele grav. si daca te-a inselat sau vezi ca minte nu are rost sa iti bati capul sincer. si stai linistita o sa vina si baiatul potrivit. ai grija :* b-)
Imi pare rau de suferinta ta. Nu stiu exact ce continea discutia, dar o discutie glumeata pe net, cu mici tente sexuale nu inseamna in nici un caz infidelitate. Vezi sa nu exagerezi lucrurile.
Daca nu exagerezi, trebuie sa-ti spun ca nu toti barbatii inseala. Marea majoritate sunt fideli iubitelor lor, cu anumite conditii. Singurul lucru care mi se pare ca l-ar putea impinge pe partenerul tau spre infidelitate (daca e cazul, repet) este faptul ca ai fost singura lui partenera. Am auzit foarte multe femei inselandu-si partenerul fiindca fusese primul si singurul, iar ele erau curioase sa stie cum e cu altul. Probabil si unii barbati simt asta. Dorinta de a vedea daca nu se poate mai bine, sau macar altfel. Pana la urma eu inteleg curiozitatea asta intr-o oarecare masura (nu intr-o relatie atat de serioasa ca a voastra, insa). Totusi, nimeni nu e perfect si ispite exista pe toate drumurile.
Mai mai sincer esti putin naiva! ce pot spune daca sinteti la un pas de casatorie si el face asa ceva spune cam multe cu cine o sa iti petreci viata.parerea mea sigur te-a inselat dat tu sti mai bine. ai grija fi desteptuta. pup
anonim_4396 întreabă: