Hai sa iti zic si eu ceva
Eram mai mic si la fel eram cu o fata din bucuresti unde sunt si o fata din brasov.
Cu fata din brasov era o relatie superba pana anul trecut 5 ani si cu a doua 1 an jumate.
Fetei din brasov ii ziceam ca cea de aici este doar asa sa am cu cine sa ma vad sa ies pe afara cand ajungeam la ea inchideam telefonul si etc
Dar adevarul era ca eu de fapt cand am inceput cu a doua persoana am inceput sa uit de ea pentru ca era si distanta etc
M-am desparti ne-am impacat dar sincer nu mai avam chef de accea persoana . Si dupa un timp am vazut ca subsemnata din bucuresti nu era ca ea si nu puteam sa fiu cum eram cu cea din brasov. si ce sa vezi.
Nu mai sunt cu nici una de ce?
Pentru ce? Mi-am batut joc de accea persoana pentru o relatie care credeam ca o inlocuieste pe cea lalta
Nu mai spera la tipul acela pentru ca el te-a uitat deja... poate vrea sa profite de tine doar atat mai mult nu. Ca o persoana care iubeste alta persoana nu conteaza distanta conteaza ce simte fata de persoana la care tine. Face sacrifici si este ok.
Ai grija de tine si lasa-l ca el te-a uitat
Bafta
Ma intreb daca, nu cumva baietii au devenit o "specie" rarisima? Chiar asa sa fie?
Nu te cert ( desi ai merita!)--- da-mi voie sa-ti spun :arunca-l la "cos "! --- nici macar in amintiri! I-a mers bine individului : s-a bucurat de gratiile a doua fete, aiurandu-le, cand pe una cand pe cealalalta, cu declaratii de iubire!
Practic, n-ai ce sa intorci inapoi pentru ca, sufletul lui n-a fost niciodata numai si numai al tau! Uita-l, scoate-l pana si din amintiri! Apoi, incepe sa privesti in jur, cu "ochi "mai experimentati(ai deja o experienta, nu?) iar, dupa o vreme, il vei gasi pe El care va fi al tau si numai al tau!
Fara suparare dar daca el e pe interes, poti uita de el. Asta nu-i viata, ceea ce faceti voi, e doar chin. In viata mea nu as accepta sa umblu cu cineva care mai are pe cineva, el doar se foloseste. Daca era iubire atunci uita de interes si o lasa dar asa doar te prosteste si stie ca te-a prins in mreje si face ce vrea cu tine. Imi pare rau dar eu zic sa-l uiti si sa incepi o relatie sanatoasa. Aceasta relatie se va termina tragic si am impresia ca pentru tine.
Stiu! si multi asa imi zi...insa de cite ori am incercat sa infiintez o relatie nou el mereu intervenea cu diferite motive ca ma iubeste ca eu niciodata n-am sa mai fiu cu alt cineva sa nu sper la altcineva ca sunt numai a lui... dar de aici ii cu ea si ii spune pe net in deschis ca o iubeste!