Eu sunt de acord cu tine ca iti spunea ca sunt doar glume ca nu stia cum sa se scoata. distanta intr-o relatie este cel mai mare dusman.Dar important e ce simti tu dar gandeste-te ca si daca il ierti nu o sa mai poti avea asa incredere in el si e foarte greu sa ai o reletie fara incredere si mai ales la distanta. Daca tu il iubesti mai acorda-i o sansa dar inainte gandeste-te bine pentru ca esti tanara...bafta
Buna,eu sincer nu prea as crede ca au fost doar glume,el vroia sa se scoata,sa il crezi,dar e decizia ta daca consideri ca mai merita o sansa,iarta-l,daca nu,atunci mai bine incearca sa il uiti,ca baieti mai sunt si nu prea merita sa suferi dupa o persoana,cauta-ti un baiat aproape de tine care sa te iubeasca sincer si sa nu te minta. Distanta dintre voi isi spune cuvantul,poate ca tine la tine si nu vrea sa te piarda,sau poate ca vrea sa te tina pe cand vine,dar totusi intr-o relatie serioasa nu asa se face,trebuie sa existe sinceritate; iti dai seama ca el fiind acolo,stie ca nu il poti vedea sau sa auzi ceva de el si isi face de cap,bea si se distreaza cu altele,dar tu nu trebuie sa fi fraiera si sa suferi,sa suspini dupa el. Daca il ierti,e posibil sa greseasca din nou,stii cum e, tentatia e mare, baietii cand au o ocazie nu prea o rateaza.
Relatiile la distanta niciodata nu sunt o solutie. Ca baiat nu poti sa stai mai mult de o luna fara sex, si daca prietena nu iti da agati o fata la intamplare. El e in Anglia iar tu estiin Romania si dupa ce spui tu mi se pare ca este o relatie superficiala, asa ca iti recomand sa faci ce face si el. Nu te consuma, vezi-ti de viata ta, pica ceva ok, nu pica iarasi OK iar el nu trebuie sa stie tot ce faci tu. (un al doilea id sau mai multe ar fi indicate- probabil si el are) In general secretele sunt ceea ce ne feresc de suferinte inutile. Oricum bafta!
Fata fata dar nu crezi ca e cam mare dar ma rog fiecare ca gusturile lui de, pai daca tu crezi ca adevarat ca te iubeste si va cunoasteti de mult timp ar trebui sa ai incredere in el e logic ca daca are 20 ar fi putut sa aiba mai multe prietene asa ca parerea mea este sa faci ce crezii tu ca este mai bine si daca crezi ca ai gresit du-te si sp sa iti pare rau ca v-ati despartit bine fundita?!
Si eu iti recomand sa numai fi cu el. eu cred ca doar te foloseste ca esti mica si stie sa te manipuleze
Normal! Nu trebuie sa faci decat ce simti tu,sa nu te iei dupa nimeni insa Deschide ochii bine! NU stiu cum ai putut sa iti pierzi timpul(scuza-ma ca iti zic) degeaba,e foarte clar ca el are viata lui acolo,nu sta sa planga dupa tine sau sa se gandeasca inainte sa faca ceva.Ia-ti gandul de la el si ar trebui sa iti fie oarecum usor pentru ca el e acolo,tu esti aici,esti tanara sunt atatia baieti cu care poti avea o relatie normala, asta nu e relatie asa ca daca e sa iti para rau de ceva, sa iti para doar ca ti-ai pierdut timpul degeaba!
Buna, nimic nu e mai dureros decat sa te dezamgeasca prietenul, si eu cred ca nu a glumit, multora le place sa aiba una acasa cuminte, "de buna" cum zic unii si ei sa isi faca de cap cu altele. Si ok sa zicem ca te-ai impaca cu el, l-ai ierta, sincer ai fii suspicioasa mereu, nu ati mai avea relatia dinainte. Concluzia, lasa-o mama balta ca e mai bine...mai bine acum decat mai tarziu cand poate iti va fi si mai greu.te pup, ai grije de tine