Nu stiu ce sa sp.Ar trebui sa-i sp ca e viata ta, si ca vine o vreme cand trebuie sa-ti faci si u o viata, alaturi de pers pe care o iubesti. Spune-i sa se puna in locul tau, sa-si aminteasca cum a fost si la ea cand a iubit. Spune-i ca ai incredere in pers resp si ca iti asumi relatia, totul. Spune-i sa aiba incredere in tine. Spune-i si de propunerea iubitului. Sp ca esti majora si ca ea nu iti poate dicta viata.Ai o varsta si esti constienta de ce faci.Arata-i ca e mai bine sa fiti prietene, sa vb cu tine, sa-ti dea sfaturi dar nu sa te oblige sa faci ceva.
Multa bafta!
De obicei mamele sunt impotriva, indiferent despre cine ar fi vorba.Esti cu el de cand aveai 13 ani, deci de prea mult timp si tu fiind prea mica (pentru o relatie asa de lunga) si el prea mare pentru tine.Nu e vorba de diferenta de varsta in sine ci de faptul ca e prea mare pentru tine, la varsta pe care o ai acum.Mai ales ca te cunoaste de foarte mult timp, esti naiva si esti usor de manipulat.Desi uneori mamele sunt absurde, de data asta inclin sa-i dau dreptate mamei tale.Ascult-o,nu o privi ca pe un dusman!
Invitatia in Rusia mi se pare cel putin dubioasa! Ce sa cauti tu acolo singura la 18 ani?! Nu te-as lasa sub nici o forma sa mergi si iti recomand sa nu faci o asemenea tampenie!
Daca mergi in Rusia la vara numai de odihna nu o sa ai parte!
P. S. Mamele sunt un "barometru" bun.Pana cand "el" nu reuseste sa o convinga (sa-l placa) sau sa se impuna in fata ei, e bine tot timpul sa ai ceva rezerve in privinta lui!
Daca bunicii tai il plac, poti sa stai mai linistita... Daca nu-l place nimeni, cam e de naspa.
Daca se impune(fara sa-l placa prea mult), e acelasi lucru cu faptul ca-l plac.Adica punctajul e acelasi:E bun!
Daca nu, ai grija! Nu esti tu mai nu stiu cum, esti doar mai naiva...
P. S. 1 "Inteligento"...RUPE-TI GATUL! Fa ce vrei, putin imi pasa!
Dai "stupid". Stupida esti tu si iti meriti soarta."Cum iti asterni, asa dormi!"
Sunt de acord cu @identitate! Incearca sa vezi lucrurile si dpv al mamei, motivele pentru care nu il accepta.In felul acesta vei comunica mai mult cu mama ta si te va intelege.
Daca el vrea si tie iti place suficient de mult si ai atata incredere in el incat sa te casatoresti cu el, marita-te si apoi poti sa mergi in Rusia linistita.Deja va cunoasteti suficient de bine.Si mama va privi altfel lucrurile.Altfel iti pierzi vremea si cred ca mersul in Rusia ar fi o mare gresela.
Cam grea problema darasculta de mama ca mamele au al 6 simt dar fa cum vrei ca si asa ai facut ce-ai vrut de la 13 ani! mult noroc de la rusi vine ploaia!
Cand mai multi iti spun acelasi lucru, mentalitatea ta ar trebui sa-ti dea de gandit! Si nu mai cere sfaturi daca esti impotriva tuturor!