| Rebecaa a întrebat:

Dragii mei.sunt eu mai retrasa de felul meu.Azi m-a dus iubitul meu cu el pe la un liceu si erau multe fete si baieti pe care-i cunoasteam (pe unii)si am stat cu ei am vb...am socializat si eu.Si cand am venit spre casa m-a intrebat daca mi-a placut.si i-am spus ca da, sper ca ma mai duci. Iar el a raspuns ca sa sper in continuare ca maine merge dar vrea sa fie singur...oh go onsi eu ce sa inteleg din asta? Eu i-am spus ca poate ti trezi cu mine acolo ca stiu drumul.straight faceVoi dc credeti ca nu ma vrea cu el? e gelos.ca am socializat si eu cu fete si baieti?

Răspuns Câştigător
| PufarinaXD a răspuns:

Poate ca doar i-a fost dor de colegii lui si faptul ca i-ai rapit din timpul cu ei il face gelos, te vede ca pe o ''rivala''.

2 răspunsuri:
| bia0000 a răspuns:

Vrea sa fie singur happymotive pot fi multiple si tu le-ai gandit deja vrei doar confirmarea din partea noastra!

| BlackPearl_7457 a răspuns:

Becca,dupa parerea mea acesta nu ar fi un motiv. Probabil a spus'o din gelozie, dar totusi puteai sa-i atragi atentia ca de ce iti vorbeste asa, sa vorbesti cu el despre asta. Ce a facut el a fost din prost gust. Al doilea motiv ar putea fi faptul ca nu te place, nu te vrea langa el. Dar asta doar tu afli discutand fara inhibitii. Mult noroc in dragoste!