| Cocei_Alexandru_1993 a întrebat:

Dragii mei sunt nou pe aici nu cunosc prea bine si cred ca e ultima mea sansa de salvare si ajutor.In primul rand tin sa va salut pe toti de aici.M numesc alexandru si am 18 ani.La inseputul anului acesta a venit o noua colega la noi in clasa transfer mie mi-a placut din prima de ea, dragoste la prima vedere si acum e la fel si nu stiu ce pot face.Merg pe principiul ca ea nu doreste o relatie cu mine pentru ca suntem colegi, dar din punct de vedere al caracterului ne potrivim chiar foarte bine si simt ca ar putea fi o relatie frumoasa.Am incercat sa ii spun mai indirect dar nu a avut succes.Ea stie ca eu o plac si din cand in cand ma mai asez in baca cu ea si ma lasa sa o apuc de mana sau sa o iau in brate, ori sa ii pun mana pe picior.Nu stiu cum pot sa fac sa o cuceresc.Va rog sa ma ajutati voi daca puteti.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Era mult mai usor daca ne spuneai aceasta intrebare din prima zi in care ea a venit.Deci sa incepem cu inceputultongueetrece mai mult timp cu ea vezi ce ai place ce nu ai place, ce o deranjeaza,consoleazo cand e suparata, arata-i ca esti interesat de ce ati spune(asta le place la fete). Incearca sa ati dai seama ce fel de baieti plac pentru a deveni unul dintre eiwinking, iar cand o vei intreba daca vrea sa fie cu tine, fi sigur pe tine si arata-i ca n-ai emotii, dar asta dupa ce te implici mai mult in viata ei.Succes in continuare. Funda?

2 răspunsuri:
| Cocei_Alexandru_1993 explică:

B34TdoWnLiV3 chestiile astea le fac deja dar mie frica sa nu fiu considerat ca prieten nu ca posibil iubit

| darrio2007 a răspuns:

Deja i-ai cam dat de inteles din gesturile tale.Va trebui sa ii spui direct, fara ocolisuri, ce anume vrei de la ea.Sau poate crezi ca un refuz din partea ei te va afecta.Nu ai ce face.Va trebui sa faci asta.