Primul meu sarut a fost acum 2 ani in prima zi de craciun
m-a luat in brate si m-a sarutat.era atat de romantic ningea si eram intr-un loc ferit de ochii lumii:X:X:X
Pai primul meu sarut a fost fooarte doolce frumos si umed s-a intamplat cu un baiat care ma placea si eu pe el el a venit la mine si m-a luat de gat si m-a intrebat de ce sunt suparata si eu i-am spus da ( pentru ca el ma intrebase daca vreau sa fim impreuna si eu atunci i-am spus) apoi el ma sarutat...eram in al 9lea cer a tinut vreo 10 secunde apoi ne-am imbratisat
Doamne a fost huh... cum am planuit
Am invitat-o in parc ne-am plimbat am vorbit tralala bla bla
si dupa ne-am asezat pe banca am luat-o de mana i-am spus ca o iubesc si am sarutat-o
Iar reactia ei a fost foarte buna si astazi dupa mult timp imi reaminteste de acea zi 8 martie 2006 :X
Primul meu sarut a fost acum 1 an a fost super intr-o seara de vara sub lumina stelelor ce sa mai, superb
Primul meu sarut a fost acum un an vorbeam cu o fat din Buftea care am intalnit-o pe net am vb timp de 3 luni eu fiind din Targoviste si am hotarat sa ma int cu ea ne-am dus seara la 7 in parc am cumparat o pizza i-am luat 15 trandafiri si dupa multa vorbaraie si o sticla de vin am sarutat-o si am mers la ea acasa acolo nu mai stiu ce sa int(sau nu vreau sa spun)dupa 1 luna ne-am despartit din cauza distantei prea mari
Am 15. Iar 1 sarut l-am avut la 12 nu eram total pregatita si imiera teama.Dar la 14 am cunoscut un baiat cu totul si cu totul adevarat care si acum imi este iubit avem deja impreuna 1an si 8 luni facem pe 20 martie Pai cind ne-am sarutat 1 data am avut impresia ca acela a fost cu adevarat 1 meu sarut, iar pentru el chiar a fost 1 sarut pentru ca sunt 1 fata la el si ma mindresc :p
anonim_4396 întreabă: