| croissant a întrebat:

Dragii mei, TPU, ma simt foarte trista. Am fost impreuna cu un baiat timp de un an si doua luni. In tot acest timp noi ne-am mai despartit de doua ori si ne-am impacat insa de data asta mi-a spus ca vrea o pauza, nu ne-am certat deloc. Nu as vrea sa ma mai intorc la el pentru ca simt ca ar fi o cauza pierdută... Eu imi doresc ceva serios si de viitor. Dar ma simt tristă. Am rugat un prieten sa imi schimbe parola de pe Facebook si sa nu imi spuna pentru ca mereu intram la el si ii scriam... Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

He, he... știi câți băieți buni ai pierdut în anul ăsta și două luni de când stai după curu' lui?
Încearcă să-ți schimbi "stilul" dacă vrei să ai viața frumoasă. Nu te mai atașa și atârna după toți fraierii care nu te apreciază așa cum meriți.
Caută. Alege. Nu te opri la primul șmecher care îți dă atenție.

7 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Treci peste, draga mea.
Toti am fost in situatia asta, dar sa te intorci la ceva ce nu a mers e mereu o decizie proasta.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand vei accepta relitatea si vei intelege ca povestea asta a trecut demult, vei putea sa nu mai faci o obsesie din ea si sa iesi din starea de depresie, in care esti.

| cuvant a răspuns:

Buna,
In primul rand trebuie sa iesi din casa si sa socializezi cu alti oameni. Cauta sa faci ceva nou iar mintea cu timpul nu se va gandi la el.
Vei gasi alti baieti, alti care o sa te atraga si va fi ok. Nu e usor dar trebuie sa iesi din casa si sa nu stai doar pe internet.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Toți oamenii cât si animalele trec prin asta big grin

Oricum.
Iubirea nu se cere, se oferă.
Noi oamenii înţelegem greşit iubirea.

Eu cred ca este decât un ataşament happy

Poti iubi, aprecia etc. Un om si fara sa primeşti de la ia/el iubire.

Nu stiu dacă înţelegi.

Pentru ce esti supărată? Pentru ca el nu te iubeşte?
Sună ridicol happy

Nu este obligat sa te iubească sau sa iti răspundă.

Dacă il iubeşti accepti să fie fericit singur sau cu altă persoană happy

Nuştiu daca ai înţeles răspunsul meu.

Dacă o /il iubeşti il laşi liber.

| Adry05 a răspuns:

O sa-ti treaca cu timpul, impaca-te cu ideea ca a fost frumos cat a durat si aia e

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Du-te fa de aici, du-te sa su+gi o ceapa ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să nu mai vorbești cu el, să îl uiți.
Dacă a ales o pauză e clar că nu mai sunt speranțe ca relația să meargă.
Trebuie să mergi mai departe.