Of, baietii astia care mereu incurca vieti si zapacesc inimi!
Draga mea,esti indragostita lulea si ma bucur mult pentru tine!
Acum, stapaneste-ti impulsul s-o iei la fuga si sa te opresti exact in bratele lui!
Adu-ti aminte ca te-a placut si nu crede ca daca te-a placut o data nu te-ar putea place inca o data!
E clar ca relatia voastra nu s-a incheiat, mai ca nu-mi vine sa cred ca el chiar a fost in relatie cu fata respectiva...
Acum, te vei face foarte frumoasa.Si azi,si maine, si poimaine, si in fiecare zi.
Daca azi sau maine nu ai noutatile lui, poimaine il inviti la o cafea "intamplator" si fara sa insisti.Nu-i cere vreo explicatie fii zambitoare, usoara si spumoasa ca o sampanie buna si nu fixa o noua intalnire.Rabda,va fi intrigat.
In principiu, fii capcana cu cascaval si asteapta-l pe soricel.Intriga-l,dar nu-i spune,nu-l chema,nu-l cauta,lasa totul la "voia intamplarii",chiar daca intamplarea e provocata de tine.
In dragoste si in razboi,e permis orice.
Curaj si minte multa,iti doresc! De suflet nu mai spun nimic, ca-ti da pe-afara, prea e mult!
Mult noroc, mult!
Daca ai sti cat m-a incurajat raspunsul tau! Multumesc mult! sper sa ai dreptate
Pacatosa de Eva ne-a implantat talente inimaginabile, rasufla si fa-ti planul!
Am nevoie de ajutor...mi s-a parut ca te pricepi in probleme din astea asa ca am apelat din nou la tine astazi am ocazia sa ma intalnesc cu el, dar e mai mult o chestiune de afaceri, si totusi am emotii, mai ales ca propunerea a venit din partea lui :X vrea doar sa imi dea niste carti pe care eu sa la vand mai departe, in fine nu e relevant, cert e ca nu stiu cum sa ma port? sa ii dau semnale sau nu? el deja face misto de mine pe tema asta, aseara vorbeam pe mess si ma lua peste picior, ca si cand a r fi sigur ca imi este dor de el... uuuh, as incerca sa fiu zambitoare, sa ma aranjez putin, sa il fixez cu privirea cand vorbeste si eventual, daca am ocazia, sa ii ating mana, dar ma tem ca el nu mai e interesat si voi da gres. Marea problema e ca trebuie sa actionez pana joi, caci el vineri pleaca din nou din localitate (nu stiu cand s-a intors, dar aseara m-a invitat sa vad cartile si mi-a spus ca e acasa), asa ca orice gest conteaza . Poti sa ma ajuti, te roog?
Am un mesaj privat pentru tine, cu raspunsul.
Fa in asa fel incat sa ti-l POT trimite!
Draga Alexandra, in primul rand ceea ce ai facut tu este oribil, nu-mi pot imagina cum unii dau asa cu piciorul la o relatie pentru nimic, ca din cate observ in final te-ai cam ales cu nimic Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face Imi pare rau pentru. tine, iti doresc mult succes iar sfatul meu este sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, daca este pentru tine, in cele din urma asa va fi fara 'dar' si 'poate'.
Oana, nu ar trebui sa ma justific, dar o fac: intre mine si fostul nu mergea nimic, ne certam mereu si maintalneam cu el pentru ca asa voia mama, nu eu , caci avea conditii materiale, bla bla bla, dar nu ne respectam, ne faceam toate animalele, ma facea gunoi si apoi veneea cu un trandafir la mama sa il iertam, din septembrie cand am fost cu el intr-o excursie de 2 zile cu nise prieteni si a dat in mine ca nu si/a gasit niste carti puse in torpedo chiar de el, eu imi pierdusem orice sentiment frumos fata de el dar am continuat inca3 luni de dragu vremurilor trecute! Imi dau seama ca din exterior au existat si vor mai exista inca critici, dar eu stiu cel mai bine cum trebuia sa ascult tipetele si insultele lui, zilnic, la telefon; iar in zilele bune, trebuia neaparat sa imi fac timp pentru el, caci altfel era cearta, dar el niciodata nu si-a facut timp pentru mine, mereu a pus mancarea pe primul loc, nu ne puteam intalni cand voiam eu ca trebuia sa isi faca mancare Mi/a interzis sa am orice fel de iesiri cu gasca mea de prieteni, ca cica ma influentau, dar eu pe ei ii stiam cu mult inaintea lui, cu ce ma puteau ei influenta? Si daca ar fi fost doar atat!
Ok, Alexandra, imi pare rau ca am vorbit in necunostinta de cauza.Coincidenta sau nu pe fostul meu prieten il chema la fel si avea aceleasi obiceiuri, dar ce a fost a trecut si pentru tine si pentru mine. Oricum iti doresc succes, ma gandesc ca la un moment dat fiecare isi gaseste jumatatea cum de altfel iti doresc si tie.
beausingurlamasamea întreabă: