Ce stiu eu?
o mare porcarie scarboasa fra nici un efect.
si sa zicem ca ar fi asa.sa isi faca efectul ``vraja``asta.
daca omul nu te iubeste de la sine, nu il atragi, nu te vrea na la ce mama naibii mai inisti? deci nu te vrea lnga el nu te iubeste, de ce sa il faci sa te iubeasca fortat? ca oricum tot una e.nu l-ai facut tu sa se indragosteasca de tine ci e sub efectul unde-i dracii scarboase pe care trebuie sa iti lipseasca o doaga sa o incerci.
beaxxxx.beaxxx.imi vine si rau. iacc
Oanadumitru2004
asta e in primul rand un pacat.Foarte mare pacat chiar.
Oricat de disperat ai fi nu se face asa ceva.Esti OBSEDATA de cineva care nu te iubeste.Si vrajile nu sunt o solutie.Lucrezi cu dracu nu cu Dumnezeu recurgand la asemnea solutii, si are sa iti iasa tot pe dos.
Nu te mai gandi la aiureli din-astea si da dovada de maturitate(pentru ca asa gandesc pustoaicele de 14 ani obsedate de cate unu de 20, nu cele cu cap), si ca gandesti rational, intlegi faptul ca nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca.
Mai mult otrava decat leac'. Scarbos pe deasupra. Da care ii e rostu pana la urma? vrei sa ii dai culoare cafelei? au arome afrodiace?
nu stiu, dar as vrea sa aflu de la maica-ta reteta de indobitocire. oare ce rahat miraculos ti-a pus in lapte cand erai mica?!
Biaxx biaxxx biaxx...
asta sigur n'are efect.biax.
crezi ca de ce a facut-o asa de "imposibila"?
yac.
Fratiori/surioarele mei/mele dragi si scumpi/scumpe ce-a ajuns tara asta, maine poimaine auzi," stii daca eu merg pe strrada si ma impiedic si cad si imi sparg dinti e din vina iubitului meu?" daca tu esti atat de... sa nu zic proasta ca nu vreau s ate jignesc sa faci asa ceva, e treaba, dar numai bine te arunci tu dupa un bloc s avezi daca te mai iubeste sau nu? hai pa ca m-am enervat
Asta vrea sa fie o "vraja" de iubire? scumpo daca ar exista vrajitoare si alte chestii as mai zice ca ar functiona dar nu nu functioneaza
Ca este scarbos asta o stiu.ca dragoste cu sila nu se face si asta o stiu.sunt destul de matura zic eu.nu sunt o pustoaica, dar sunt o persoana disperata.am auzit de aceasta practica si vroiam sa va intreb daca stiti exemple concrete, respectiv persoane care au incercat, cum au incercat, ce efect a avut. va multumesc. sper sa ma intelegeti ca simt ca fara el nu pot respira. mi se taie pamantul de sub picioare