anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragii mei, vi s-a întâmplat vreodată ca un user de pe un anume site să vă atragă...sexual, să vă trezească instinctele sexuale prin felul de a fi, răspunsurilor pe care le dă sau întrebările pe care le pune, fără să-i fi văzut vreodată figura?
E ceva ipotetic dar mă întreb...e posibil așa ceva în realitate? straight face

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa fie acel print pe cal alb, sau acel băiat perfect ca sa poti avea atractie fata de el.
În fond fizicul se schimba, dar mentalitatea si gândirea rămâne si cu aia trăiești, nu cu un corp ce se degradează si schimba in timp.

Asa ca da, exista posibilitatea sa te simti atrasă de gândirea cuiva înainte să îl vezi.

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am patit-o cu NoName, acum dumnezeu stie de ea, nu mai e activa de ani buni, era sexoasa si buna de pat, feminista de fel.

| wildthing a răspuns:

Da, categoric...dar asta pentru ca la felul ei de a gandi, imaginatia mea adauga trasaturile fizice pe care mi-ar placea mie sa le aiba.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru wildthing):

Nu-ți poți da seama de modul de gândi a unei persoane din doar câteva rânduri. Răspunsurile sunt doar o reflexie, parțială și adesea neclară, a personalității persoanei în cauză.

| wildthing a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Nici nu trebuie. Daca mie imi place ceea ce scrie, imi e de ajuns ca sa intru in scenariul prezentat de distinsa noastra colega Rosalia.

| AnemonaP a răspuns:

N-am avut pe site-ul asta, dar clar ca este posibil sa ai o oarecare dorința. Pe alte site-uri am mai avut chestii de genul. Nu sexual 100% din moment ce nu exista pic de interacțiune, dar ceva ceva, poate fi.

| RoCkKiD a răspuns:

Da.
E evident ca la cati oameni sunt pe aici care isi dau cu parerea o sa gasesti la un moment dat cativa cu pareri convegente si de acolo nu mai e decat un pas. Ar fi interesant sa vezi daca se mai aplica si dupa ce ii vezi. laughing

| Lucian4 a răspuns:

laughing)de obicei citesc raspunsuri date altei persoane sa-mi fac o parere despre user. E mult spus,''atraga'', doar suscite interesul pe moment acel user. Poate pentru o femeie, da, ele au instinctele, mai puternice, poate simt si o conexiune spirituala

| RAY a răspuns:

Da,alina avea un limbaj foarte sexy la început, cred ca multi au avut fantezii cu ea, ideea e ca chiar daca avem fantezii, tot ne imaginam ca e frumos/a, indiferent de sex

| mihai69 a răspuns:

Și dacă da, ce?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oho... nici nu ai idee.

| Mosotti a răspuns:

Nu mi s-a intamplat insa e posibil, pentru ca si daca nu e nimic vizual, daca un om x scrie lui y, inconstientul lui y poate percepe ca x are calitati evolutioniste, si atunci se declanseaza atractia.
De ex barbatul x scrie fetei y, prin ce scrie de fapt transmite calitati puternic masculine, inconstientul fetei zice "aha, e potrivit pentru cuplare", si pac se declanseza atractia, ca natura vrea sa se cupleze cu ala.

De obicei asta se intampla doar la contactul vizual, ca figura in general ar fi singura care transmite asta, si singurul limbaj pe care-l cunoaste inconstientul este doar asta vizual, insa se mai intampla sa fie si altfel doar pe atitudine fara fizic, insa foarte rar.

| Catrice a răspuns:

Da,dar după ce am vorbit în privat și am văzut o poza cu chipul ei angelic de portocală stricatahee hee

| LoveSleep a răspuns:

Nu stiu de ce o tot iei pe ocolite, da-mi direct link cu nudurile.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Prefer să mă dezvălui treptat. cool

| Emma30555 a răspuns:

Dacă ți se întâmplă asta nu neapărat ție, tot ipotetic vorbind, e doar fiindcă asociezi acel user cu o persoana reala, poate inconștient îți proiectezi în mintea ta un personaj de care te simți atrasa, pe baza răspunsurilor care sunt exact asa cum trebuie

| Lukasssz a răspuns:

Nu!

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu am pățit vreodată. Oricum de obicei pe mine mă atrag persoanele pe care le-am cunoscut in realitate. happy

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu e posibil. E posibil să îți stârnească o simpatie sau să ai "crush" pe el/ea, dar poftă trupească nu poți avea, deoarece ea se dezvoltă exclusiv pe baza corpului.

| SingleForOne a răspuns:

Da, este foarte posibil așa ceva în realitate, de asta există Tinder și alte platforme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este posibil și este normal...mai ales daca vă veți întâlni și în viața reală...se va lăsa cu dragoste sălbatică?

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu prea. Dacă nu există o anumită interacțiune vizuală sau fizică, eu unul nu pot să concep astfel de "instincte sexuale" doar prin niste simple cuvinte. Este foarte posibil în realitate, am întâlnit multe cazuri, dar eu nu sunt unul dintre ele.

| Cheo0S a răspuns:

Oarecum.

| gigite a răspuns:

Da, ti-am urmarit, ...ca am fost semnalat cu ultimile 24 de intrebari si mi-a trezit instinctele sexuale prin felul tau de a fi, si răspunsurilor pe care ti le dă la întrebările pe care le pui, fără să-i fi văzut vreodată figura acestora.

Răspuns utilizator avertizat
| gogugogugogu a răspuns:

Posibil, si orbii se indragostesc, nu?

| gritt a răspuns:

Da. Chiar foarte tare. Dar eu si de prietenii mei m-am indragostit vorbind cu ei chiar daca nu ma atrageau la inceput.

| ovidiu33b a răspuns:

Depinde de om