Prietenul tau ..cu sau fara intentie a facut exact ce ai facut tu. A vrut sa-si lamureasca sentimentele.Parerea mea e sa uitati amandoi aceste lucruri..pentru ca acum sunteti chit si sa continuati relatia accea superba..nu se merita sa va pierdeti
Nu stiu cum vezi tu lucrurile, dar sfatul meu e sa renunti.
Tu l-ai inselat, el s-a razbunat, relatia e complet compromisa, veti intra intr-un lung sir de razbunari si rautati, din care amandoi va veti umple numai de amaraciune.
Spui ca tii la el si ca te-ai socat vazandu-l ce facea cu fosta.
Si el s-a socat cand a aflat ca l-ai inselat cu fostul tau, chiar mult mai mult decat iti poti imagina.
E un episod trist si urat, treci peste si nu insista.
Si, invata sa recunosti singura dragostea cand vine, altfel vei fi nefericita mereu!
Din moment ce tu te-ai culcat cu un altul, mi s-ar parea culmea sa ii reprosezi lui ca s-a comportat asa. In fond, ce a facut el a fost mult mai nesemnificativ fata de ceea ce ai facut tu.
Poti sa il rogi sa te ierte, motivand faptul ca amandoi ati gresit, ca a fost o chestie de moment.
Probabil. cel mai sanatos ar fi sa renuntam la relatie, dar perioada frumoasa, toate momentele? Nu pot sa cred. A fost un moment de slabiciune pe care-l voi regreta toata viata.Il vreau. dar cred ca sanse nu prea mai sunt.
Nu vreau sa fiu rautacioasa nea'gogu, dar parinti ca ai mei, nu mai are nimeni pe pamantul asta! Am aproape 22 de ani,poate am gresit,dar am fost o fata cuminte,am multe realizari pana la varsta mea.da,am gresit ca sunt om, parintii mei intotdeauna m-au invatat de bine, dar cand apare debusolarea si cel mai bun om, poate gresiii! Imi pare rau, dar nu cred ca nu e cazul sa vorbim de educatie!
Nu poti face nimic. E foarte evident ca el nu poate trece peste ce ai facut tu.Si daca e sa incerce sa treaca nu va putea si mai mult de atat e posibil sa isi bata joc de tine deci mai bine treci peste
15 ani sunt o grămadă de ani dq.
Acu o să începeţi ''Dragostea nu are vârstă''
Nu pot să îţi dau sfaturi negative că nu sunt în măsură dar asta trebuia să fac.
Eu zic să te desparţii de el
Daca ma intalnesti sa fugi! ce fel de parinti ai avut fatoooooooo? sa mor daca nu ma baga-ti la cremenala
A vrut sa te plateasca cu aceeasi moneda. acu cred ca vrea sa vada daca chiar tii la el... bafta
Ar trebui sa-i explici ca la varsta ta oamenii gresesc mai usor si mai repede...si daca ceea ce a fost intre voi a insemnat ceva pentru el se va intoarce singur la tine.
Ai mare diferenta dintre voi....eu cred, ca el tine inca la fosta prietena si tu ai fost o,, modalitate''de a trece peste.Cu prima ocazie v-ati despartit.Parerea mea, impakate cu fostul
Faza e ca si tu ai gresit, dar si el, iar el a facut ce ai facut si tu, a facut`o ca sa vezi si tu cum e, probabil.
linarkfts întreabă: