E vorba în primul rând, de moralitatea a ceea ce a făcut, fără perdea, fără rușine!
Da, numai pentru acest lucru, trebuie divorț. Putea să facă acest lucru, dacă nu se putea abține, mai discret, mai reținut!
În rest, aceasta este lumea promovată pe toate rețelele sociale, pe televizor, o lume a imoralității, destrăbălării.
Dacă nu există un copil, sugar la mijloc, divorțul este soluția, dar în același timp să spuneți motivul pentru care divorțați!
Ce perdea si rusine, uai? Iti dai seama ca ai tai si-au tras-o sub nasul lui dumbniedzau? Unde e rusinea acolo? Nimeni pe planeta asta n-ar mai trebui sa faca asa ceva vreodata! A, da, stai, dumbniedzau e o poveste pentru astia cu sinapse mai slabe...
Nu, categoric nu i-as ierta, indiferent de ce sex este vorba.
Asa ceva nu ai de ce sa-i ierti cuiva, fiindca denota lipsa de dragoste, afectiune si lipsa totala de respect pentru femeia lui.
Astia sunt curvari din fire care nu merita sa-i pastrezi, dimpotriva, le dai un sut in fund ca nu merita sa-i ai alaturi fiindca vor inseal intotdeauna.
Eu ca personă nu aș divorța doar pentru prostiile lui din cap, tu crezi că dacă se însoară cu alta, nu o sa o însele si pe aia? doar aș fi mai pretențioasă la el ca iubit, ca vreau aia, să facem aia, îmi ei aia, până la urmă tu să fi bine.
Celestina003 ți se pare normal să nu divorțezi de cineva care se duce cu una sau mai multe? De ce ai vrea să-l împarț? Este greșit să trăiești pe principiul "Tot acasă se întoarce"
Nu știu
Ai dreptate, dar așa sunt băieții din ziua de azi, rar găsești unul bun, dar foarte rar, si dacă își ia pe altul posibil sa însele si ăla...
Nu este bine să gândești asta. Nu toți sunt așa, este ca și cum ai spune că toate fetele sunt la fel.
Răspunsul acesta depinde doar de tine. El te-ar putea ierta dacă ar afla că ai făcut asta? Eu nu aș ierta asta.
Este normal că un bărbat să dea limbi la păsărică și să se sature de păsăroaica.