| Apple135 a întrebat:

Dragilor, am si eu o intrebare. Poate ca e cam inoportuna si ciudata, dar serios ca nu stiu ce sa cred in legatura cu asta, mai ales ca recunosc, nu mi-am inceput nici viata sexuala si nu stiu cum se procedeaza. Intrebarea este urmatoarea: Inainte de o partida, dupa ce faceti dus, mai folositi si vreun antiperspirant sau nu? Ma refer ca pe durata partidei partenerii transpira si na... big grin

4 răspunsuri:
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Cine se mai uita la transpiratie atata timp cat e placerehee hee:Xbig grin

nu-ti fa griji in privinta asta happy, concentreazate la partenera si satisface'o

| Keepitpink a răspuns:

Pai da ar cam trebui din moment ce transpira ambii parteneri...din moment ce iti incepi viata sexuala o sa ai multe consecinte.si trebuie sa fii intotdeauna curat.chiar daca esti baiat.mai ales.pentru ca fetelor le va fi mai mare dragu de tine cand te vor vedea curat. fetelor le plac baietii curatiwinking!

| tia a răspuns:

Da, pai ideal ar fi sa te stii curat. Si nu cred ca iti doresti vreo partenera care "miroase urat", nu?!

| nebunu_3791 a răspuns:

CU SIGURANTAAAAA,pai gandeste-te cum ar fi sa fii in plina"actiune"si sa simti mirosul de "transpirat", iti cam piere pofta, nu?