anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragilor, eu am colegi(baieti) care vorbesc foarte deschis cu mine.
Adesea imi spun ca nu au curaj sa faca sex pentru ca "o au mica".
Vi se pare normal?
Adica numai asta este important la un baiat?
Din orgoliu numai la asta se gandesc...
Si le-am explicat, insa nu pot trece si la practica. Le-am zis ca ceea ce vad ei in filme nu este si in lumea reala, ca o fata care ii iubeste nu se uita la asta atata timp cat stiu ce trebuie sa faca cu ea.
Voi ce parere aveti, ar trebui sa ii obsedeze acest lucru?
at wits' end
P. S.:Nu sunt adepta "cocoselului" mare, deoarece prima data... mi-a fost frica sa nu mi se rupa ceva... >big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sant complexati.lasa-i in pace. o fata care stie ce vrea si un baiat cu spirit practic, se descurca rapid.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai depinde cati ani au baietii ca sunt copii banuiesc, normal ca o au mica, spre sfarsitul cresterii nu va mai fi asa, sigur ca ce vad in filme nu este in lumea reala, dar un partener cu un penis 5-7 cm in erectie nu si-ar dori nimeni, eu zic din viata personala nu caut pe net 14-16 cm sunt sufucenti, se va spune ca exista vagine si vagine, da dar 19 22 este totusi prea mult (acelela sunt in filme sunt si in realitate dar trebuie sa corespunzi ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

16 ani au colegii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Una e ce vezi in filme si alta e realitatea, nu trebuie sa fie complexati vor creste, se vor dezvolta si vor rade cand isi vor aminti de aceste discutii (firesti la varsta lor ).

| Flav a răspuns:

Naufragiati pe o insula de canibali un englez un francez, un chinez si un roman, sunt capturati de acestia si dusi in fata capeteniei lor:
- Uite ca sunt bun cu voi, va mai dau o sansa. Daca ''mandriile'' voastre insumate fac fac peste un metru, va dau drumul.
Se masoara: englezul 30 cm, francezul 31 cm, chinezul 33 cm si romanul 6 cm. Scapa astia la limia, si mergend spre tarm, romanul zice:
- Vedeti ba, noroc cu mine ca am avut-o sculata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 16 ani sunt de abia in plina dezvoltare pana la 22 mai au.

| daniDeeDee a răspuns:

Ce stiu ei la 16 ani sa faca cu "ea"? daca sunt virgini.

| Mixed a răspuns:

Ai facut bine ca le-ai explicat ...ca nu e important sa ai..."cocoselul" mare...happy si explica-le ca pana la varsta de 20-22 de ani au tot timpul sa le creasca happy

| rey a răspuns:

What?:-s Normal ca si asta conteaza... la marimea aia ce fac la un himen? il gadila? mai trebuie sa creasca fara 15-17 cm... ar fi bine sa stea acasa si sa se joace cu masinutze... sau sa se joace pe computer... de dragoste... la varsta aia nu pot crede ca e vorba, e vorba de selectia naturala, si daca tii asa mult la ei de ce nu le dovedesti? Daca tot nu mai ai himen, ar fi un gest nobil din partea tawinking mai ales ca sansele sa aiba boli venerice sunt mici.

Good Luck. Si gandeste-te si la altii nu doar la tinewinking.

| deeea28 a răspuns:

Sunt in crestere, mai au pana la crestere deplina, dar pana atunci sa lase prostiile. Decat sa se gandeasca aiurea la asta mai bine sa se gandeasca ca daca-si incep viata sexuala alte probleme au de infruntat. Un "cocosel" mic zic eu ca e intre 5 si 7 cm in erectie, ce depaseste e cat se poate de normal. Sunt femei care vor de 22 si cand au una le doare toate cele. E normal sa-ti placa, nu sa doara si de altfel, conteaza si cu cine esti, mai e vb si de potrivire

| nikoleta93 a răspuns:

In primul rand exista niste pastile de marire le poti zice, daca ai putina experienta si sti cum sa o faci nu tr neaparat sa o ai mare daca sti ce sa faci, dar de obicei la majoriatea femeilor le place mai mare, ai sa vezi si tu mai tarziu ca o sa vrei din ce in ce mai mare.