| Diav0la a întrebat:

Dragilor ...help me ...care sunteti mai dezinhibati! Voi... v-ati botezat ...stiti voi..."the little one" ...partile acelea magice provocatoare de placeri carnale si datatoare de orgasme? Ce nume i-ati / le-ati pus?

Răspuns Câştigător
| DMV a răspuns:

Asta-l meu are personalitate multipla, nu doar dubla. De fiecare data are alt nume: Johnny, Danutz, Deltaplanu', Banditu', Potcanu', Factorul de interes, la plaja Factorul de stres, Gadilici, cand ploua e Travestitu' sau Inspector Gadget, Ratzushca, Ghiunghiushca, Ciolanu, 4H(de la creioane), Le Petit Larousse, Micutul Webster samd pana la "Idioato!" sau "Bai Puta! Hopa sus!"

13 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Daca o sa fii mai explicita vom putea sa iti raspundem la intrebare.Eu una nu stiu despre ce vorbesti...

| Sara a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor a mea e afrodita. sanii is maria&ioana rolling on the floor... iar a prietenului... is my big friend laughing

nony
| nony a răspuns:

Cand eram mic ii spuneam ¨Maria¨.mai tarziu.¨Cerasela¨. iar acum ii zic ¨Anaconda¨.si cred ca o sa ma opresc aici rolling on the floor

| RetroX a răspuns:

Pai, eu ii zic Lapusneanu! laughing

are si 2 motto-uri care i se potrivesc de minune: "De mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu" si "Daca voi nu vreti, eu va vreau" rolling on the floor

| RetroX a răspuns:

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!* big grin

| MarYoBenucci a răspuns:

Al meu e nea bagaciosu tongue intra oriunde la fetehee heebatting eyelashes tonguelaughing

| Diav0la explică:

...musai sa-i dau si eu un nume... uhhh...

lolita
| lolita a răspuns:

Din fericire nu am boteza-to, cred ca chestia asta o fac doar cei care vor sa o mustruiasca.rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine are doua nume, ca are si doua dimensiuni, nu?
Cand e mare e Bibicu', iar cand e foarte mare este Bibi.

| cîrne a răspuns:

Hai sa te help you si eu, ca vad ca ai nevoie stringenta de ajutor.al meu e "ala micu", ca ala mare e cel de pe umeri.insa, din pacate, mai mereu buturuga mica rastoarna carul mare.

| Macho a răspuns:

Hehe. pai al meu e Gogu.si va ramane Gogu 4 ever. big grin

| Diav0la explică:

O sa va spun ...inca ma gandesc ...trebuie un nume care sa fie reprezentativ...
Va multumesc pentru ca ati avut curajul sa-mi spuneti happy

| .-RaZvY-. a răspuns:

Pe al meu l'am numit Gicu cu barba =] laughing Hai ca am glumit... Mi se pare o prostie... whistling