| 666_7474 a întrebat:

Dragilor, nu stiu cat de romantic/ciudat/stupid suna chestia asta dar totusi am nevoie de ajutorul vostru…creativ! Am o poveste de dragoste foarte interesanta, cu un tip pe care il stiu din clasa a8-a, adica de acum 5 ani. Partea ciudatica este ca nu e iubitul meulaughing. Eu am o relatie de 3 ani cu alt tip, ma rog, e foarte complicat. Pe iubitul meu il iubesc dar de celalalt ma leaga foarte multe lucruri, intamplari, incercari, momente grele si frumoase, etc.

Momentan, relatia noastra s-a pierdut pe drum sad. Acum ceva vreme si-a gasit si el o tipa, am mai tinut legatura dar nu ca inainte. Nu ii simt lipsa, dar simt ca ceea ce am trait noi ar fi frumos de povestit.

Ideea principala e ca vreau sa scriu povestea noastra undeva de unde sa o poata citi si el, sa isi aminteasca de noi si de tot ce eram si ce ne promiteam. Nu vreau sa fie evident pentru altii ca e scrisa de mine, nu vreau sa afle iubitul meu sau iubita lui de chestia asta. Mail-ul e exclus, relatiile de socializare la fel.

Deci, cum as putea realiza treaba asta?
Multumesc!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Faptul ca nu ai fost cu el te atrage mult mai mult ca actuala relatie, te minti singura sincer, tu il iubesti pe baiatul ala, stai cu actualul pentru a completa acel gol atat, spune-i direct lui, dar macar fi sincera si cu actualul nu e frumos sasi bati oc de cineva, cand iubesti cu adevarat nu iubesti 2 persoane

| NameHarris a răspuns:

De ce sa scrii spune-i-o lui in fata sau la telefonwinking

| IMPLICAT a răspuns:

Deschide ochii, ai un iubit.

| RAY a răspuns (pentru IMPLICAT):

E roata de rezerva nu e iubitul ei, noi oamenii complectam ceea ce nu avem cu ce avem provizoriu

| IMPLICAT a răspuns (pentru RAY):

1. Nu te mai numi om. 2. Nu`mi mai rapsunde.

| MadaMadalina1234 a răspuns:

Daca tu ai un iubit pe care il iubesti,si el la fel,de ce te gandesti la trecut? De ce nu te gandesti ca poate si cu cel cu care esti in prezent iti poti face mii de amintiri de neuitat? Inteleg,te leaga ceva de acel tip,insa, iti va trece. Baietii vin si pleaca, si doar unul ramane pentru totdeauna.
Deci, prin urmare, parerea mea sincera este ca ar trebui sa dai mai multa atentie relatiei actuale, decat intamplarile petrecute cu acel baiat. Pupici!

| Ruxii1234 a răspuns:

Ai putea sa iti faci un alt cont ( de facebook de exemplu) cu o fata de pe net, gasesti niste poze, iti faci niste "prieteni" la intamplare si il adaugi si pe el. si. dupa postezi poze, sau scrii statusuri si te asiguri ca le vede ( le pui cand este el online). Ce zici? laughing