| AndreeaZM a întrebat:

Dragilor,sunt tare curioasa.Mie imi place de un tip si eu de ciuda ii vorbesc foarte urat,cand se uita ma uit putin si il evit, l-am barfit in ultimu hal dar tot bun este cu mine. Dupa cate i-am facut cum de mai poate fii bun cu mine acest baiat? De toti ziceam ca iss bunii si el ma auzea cand ii laudam pe alti.Si mi-a spus:Andreea pentru tine toti iti sunt de treaba numai eu nu sunt.

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Sa ii pupi picioarele ca baiat ca asta nu o sa mai gasesti.3 generatii ale familiei tale nu il meritati. daca imi faceai mie asa te traanferai instant de la scoala

| ywar a răspuns:

Nu-l meriti, e un domn si ma bucur ca mai exista persoane din astea. El da practic margaritare in gura porcilor. Esti praf, nu meriti nimic. Altii sunt atat de doritori sa isi apropie persoane si tu le dai cu piciorul. Cum spuneam, citeste almanahe si invata despre oameni.

| AndreeaZM explică (pentru ywar):

Dar cum mai poate fii bun cu mine? Cum de nu ma evita? Dupa cate ii fac?

| ywar a răspuns (pentru AndreeaZM):

Nu ai inteles nimic! Ai citit si nu ai inteles sau te-ai facut ca nu ai inteles. Considera ca nu am zis nimic!

| gingergirl1 a răspuns:

Chiar nu il meriti straight face

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

L-ai zapacit.
Il lucrezi la psihic asa.Se cheama tachinare.
Orice i-ai face nu faci decat sa-l atragi si mai tare catre tine.

Nu stiu varsta voastra si relatia in care sunteti, dar pun pariu ca daca ati face sex, ar fi un sex de calitate.
Se lasa cu pasiune intre voi happy

| Susanu_Vika_2000 a răspuns:

Dai o sansa