○ Nu, nu, nu ti-am cerut nimic, daca nu ti-am cerut de ce mi-ai oferit? Un cadou nedorit nu-i primit cu placere... deci invata sa oferi doar cand ti se cere!
○ E greu când îţi repeţi în gând:„Capul sus, trebuie’ să zâmbeşti!"şi subconştientul îţi dictează: „Când plângi, să nu te mai opreşti"
○ ...si am descoperit in mine ca iubirea pentru oricine vine din dragostea de sine!
○ Jurăminte, regrete, mesaje şterse, toate provocate de tine. O întrebare : Ţie chiar nu ţi-e milă de mine?!
○ Nu privi in spate! Sterge cu buretele toate amintirile urate, treci peste toate!
○ If you judge people, you have no time to love them
○ Mă vorbesc toţi de parcă mă cunosc fără să ştie cine sunt sau nici măcar cine am fost...
○ Imi vine sa rad , am impresia ca esti tampit, ce mortii tai ti.am facut sa nu dormi linistit?!
○ Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
○ Incerc sa ascund cadavrul numit depresie, si sa zambesc fals pentru buna impresie!
○ Nu vreau doar o relatie de vara,ca inima nu imi bate cand e frumos afara.
○ Uneori as vrea sa stiu ca unde esti iti merge bine. As vrea sa trec peste probleme asa cum ai trecut tu peste mine.
○ Sunt acele zile in care nici tu nu stii ce ai,si singurul lucru pe care il vrei, e imbratisarea unei persoane speciale.
○ Si totusi imi rezerv dreptul de a ma comporta ca o scorpie cand sunt tratata prost!
○ Clipele când ne furam săruturi, când ne dăruiam o îmbrăţişare, sunt încă în mintea mea, chiar dacă mă doare.
○ Și dacă frumusețea vine din interior, de ce prima dată te uiți la felul în care arată?
○ Pot să beau, pot să fumez, pot face orice îmi doresc.Şi nu, nu îmi pasă de ce credeţi voi, că timpul trece.şi nu-l da-ţi voi înapoi.
○ Plang si imi Aprind Tigara si ma gandesc la el din clipa asta jur ca il voi uita, e ultima tigara ce o mai fumez plangand, azi e ultima zi care il mai port in gand...
○ Nu mai sunt copil cu slabiciuni de alta data, acum sunt slabiciunea altora, cu caracter de piatra.
○ Stii ca nu poti sa pacalesti pe nimeni, in fine, Sunt ca Smiley, 'Oficial imi merge bine'
○ Egoistă e cuvântul ce mă defineşte cel mai bine. N-aş lăsa pe nimeni să te ia de lângă mine.
○ Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă.
○ Si m-ai văzut cu el de mână. Ai rămas blocat pentru o clipă. Pentru prima oara în viață păream chiar fericită!
Nu le pun pe astea aici ca's prea multe ( nu, nu ma doare mana sa dau copy-paste dar face figuri TPU cand vede prea multe " puncte, puncte " ) http://didiglamour.blogspot.ro/2012/03/statusuri.html asa ca poti sa le alegi de pe blog. :)
O sa vina vremea cand o sa ne gasim fiecare jumatatea
N-o sa mai simtim, o sa ne amintim cum a fost, o sa zambim
O sa ne privim la fel, doar prieteni o sa fim!
Băieţii deştepţi apreciază fetele cu pretenţii, cu atitudine. Ceilalţi le numesc "fiţoase" şi trec mai departe.
Un copil poate oricând să înveţe un adult trei lucruri: cum să fie mulţumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată şi cum să ceara cu insistenţă ceea ce îşi doreşte.
Putem să rupem pozele, să aruncăm lucrurile, dar dacă o persoană e în inima şi în mintea noastră, ea nu va dispărea de acolo!
Si stii...ca ai ochii aia care-mi rup capu'...
si pentru tine m-as duce si la drecu'!
Dupã primul’ fum viata nu mai pare durã, E doar o pãrere deci mai trag o turã!
La palma unei fete se răspunde cu o sărutare zdravănă.
Tastez "Îmi e dor de tine", apoi şterg şi scriu "Bine, tu ce faci?"...
Nu prefera frumusetea care este in zadar, ci prefera caracterul care este atat de rar!
Şi ţi-aş pune întrebări multe, multe…
Da’ ştiu că răspunsurile tale vor fi mereu "…" puncte, puncte.
Pe noi doi nu ne despart kilometrii, zile sau nopţi... ne despart al meu orgoliu şi ai tăi vagabonţi.
Mi-e dor de tine,
Stiu ca esti departe,
Desi n-avem aceeasi mama,
Sti ca-mi esti ca un frate.
Relatia asta e ca joint'ul ajuns la filtru.zi-mi, cat mai vrei sa trag sa ma frig ca tampitu'?
Şi dacă sunt o copilă, ce? Şi dacă mă enervez repede, ce? Şi dacă vorbesc mult şi prost, ce? Şi dacă te iubesc, ce? Oricum tu nu vei înţelege...
Dezamagit de tine te-am crezut cu adevarat
Ca o sa pot iubi din nou dar. m-am inselat
Chiar daca cerul este prea departe
Chiar daca`i greu sti ca peste toate
O sa trec O sa trec O sa trec
Te asigur pentru ca nici acolo nu vreau sa te las singur!
1. Nu cunosti lb romana.
2. Ce rahat de moda e asta - cu statusuri.
3. Vrei in engleza, desi nu stii nici romana?
Pitipoanca draga... daca esti pitipoanca te rog eu sa nu comentezi ok? doar pentru ca am zis ca nu vreau statusuri de pitipoance? dar pana la urma care e problema ta? din cate se pare stiu limba romana cat se poate de bine chiar si limba engleza... asa ca nu te inteleg
Ai scris obisnuite cu "j" - as fi vrut sa dau copy - paste, dar nu-mi permite siteul. Esti varza la capitolul ortografie. Deci nu cunosti limba romana.
Draga mea. daca nu ai observat TPU corecteaza greselile..asa mi-a aparut acolo daca vrei sa stii... asa ca scuze ca te-am discriminat fiind pitipoanca... daca te-ai simtit jignita. iarta-ma! nu aveam intentia
Si pentru ca TPU a scris asa pentru asta trebuie sa ma faci varza la capitolul ortografie? mai intai uita-te la tine. ai noroc pentru ca TPU corecteaza...altfel ai fi de rasul lumii draga mea
Atat!
De fapt, tu ai noroc de google si TPU, altfel nici pana corbului nu ar sta de povesti cu tine. Chiar, cu prietenul tau (daca ai), despre ce vorbiti? Despre rahat? Sau doar faceti sex?
Pentru cultura ta generala am prieten si sincer avem despre ce vorbi nu inteleg ce te framanta atata viata mea daa esti asa acra nu inteleg de ce stai pe TPU? ca sa faci pe inteligenta? chiar daca nu esti asa ca draga pitipoanca vezi-ti de viata ta
anaisu întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: