| Alisiana a întrebat:

Dragoste la prima vedere sau doar o simpla amăgire? Prima întâlnire : priviri analizatoare și uneori timide,fără a se privi în ochi, el pusese maneaua "Mor de ochii tăi". A doua : privirile în ochi scurte, Alta întâlnire: privirile intense in ochi, de câteva secunde,dacă și aceasta se uita nu își luă privirea de la ea,zâmbea uneori sau când se povestea despre ea,iar la sfârșitul întâlnirii acesta da noroc cu prietenul ei și îi spune; ai grija,aici subliniez ca ei doi băieți nu sunt prieteni adică nu au conversat aproape deloc de când s-au cunoscut. Mai subliniez faptul că fata are prieten si băiatul de care vorbesc nu e genul care se băga intr-o relație,e ușor timid. Nu înțeleg ce motiv ar avea să îi spună prietenului fetei " ai grija". Am nevoie de niste păreri, ofer funda

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

"Ai grija sa nu ti`o fure careva" sau "Ai grija ca te poate insela". Nu ai mentionat despre ce au vorbit. Putea fi un "ai grija" legat de multe alte lucruri daca a fost cazul.

| Alisiana explică (pentru WaterDrop):

Nu au vorbit, nu sunt prieteni, pur și simplu când prietenul fetei a trecut pe la masa respectivă pentru a pleca acasa cu fata a dat noroc cu fiecare băiat și când a dat noroc cu acesta i-a spus iubitului fetei :"Ai grijă ", asta e

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar o simpla incercare. Daca pică, e bine. Daca nu, asta e.

| RAY a răspuns:

Nu cauta explicati cand vine vorba de oamenii imaturi

| mihai69 a răspuns:

Păi nu e clar? „Ai grijă, sunt manelist!"

| Oana92 a răspuns:

Tare mi-as dori sa stiu explicatia titlului "mor de ochii tai"...

| Kaℓi a răspuns (pentru Oana92):

Eu am fost tentata sa o caut pe youtube, dar oricum colegii mei sunt stresati, n-as vrea sa ma injure...

| Oana92 a răspuns (pentru Kaℓi):

Cata superficialitate si lipsa de empatie din partea noastra sad Cu siguranta mesajul melodiei are legatura cu situatia descrisa si contine cheia rezolvarii acestui mister. Rusine sa ne fie ca dam raspunsuri in necunostinta de cauza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana unde poate merge interpretarea atunci cand esti disperata...

| Alisiana explică (pentru anonim_4396):

Atâta timp cât am pus o întrebare, am pus-o pentru a primi răspunsuri la ceea ce mă privește, dar se pare că răspunsul tău nu este adecvat acestei întrebări. Nu înseamnă că sunt "disperata" așa cum afirmi tu, in primul rând nu știi dacă despre mine e vorba, dar dacă nu observi nu am vorbit la persoana l. În al doilea rând nu știi cu ce scop am pus această întrebare. Deci te rog frumos revizuiește-ti comportamentul, nu răspunde dacă nu știi despre ce este vorba.

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu fata, te rog sa iti revizuiesti comportamentul! E prea de tot...chiar asa, sa o faci disperata? Trebuia sa te legi prima data de faptul ca stie titluri de manele, doar dupa ce te-ai luat de aspectul asta puteai trece mai departe! :d